Povratak nogometaša Marka Gobeljića iz Grčke gdje je igrao prethodne sezone s nestrpljenjem iščekuju supruga Katarina Grujić i njihova kćerkica Katja.

S obzirom da je u tijeku ljetna stanka, tročlana obitelj uživa u svakom zajedničkom trenutku budući da su inače mjesecima razdvojeni. Ipak, ako je suditi po natpisima srpskih medija, uskoro će pjevačica i nogometaš ponovno stalno biti zajedno budući da je povratak Marka Gobeljića u srpski nogomet sve izvjesniji.

Iako su mnogi odmah pomislili da se nogometaš vraća u Crvenu Zvezdu, to se neće dogoditi već će pojačati redove kluba s Bogoslovije, OFK Beograda.

Pregovori su u završnoj fazi pa se očekuje da će sportaš ovih dana i potpisati novi ugovor te se i službeno vratiti kući. Tome se neizmjerno raduje njegova mezimica Katja koja je veoma vezana za tatu, a i Katarina koja je često s knedlom u grlu pričala koliko joj teško pada razdvojenost od supruga.

Pjevačica se, inače, jučer na jednoj proslavi pojavila sama budući da je nogometaš trenutno prehlađen.

‘Marko i Katja su kod kuće, Marko se nažalost razbolio i zbog toga nije došao sa mnom. Više bih voljela da je on sa mnom jer mi je sa njim najbolji provod. Na svojim proslavama volim i razbiti čašu i popeti se na stolicu i na stol, ali na tuđim ne’, rekla je sa širokim osmijehom glazbena zvijezda ne želeći potvrditi lijepe vijesti o Gobeljićevom novom transferu. Ipak, nije ih ni demantirala.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst