Isplivale su gole fotografije Stanije Dobrojević, ali njihova autentičnost je dovedena u pitanje.

Poslednji skandal vezano za Staniju Dobrojević je navodno njena gola fotografija. Međutim, ona je podmetnuta i nameštena.

Jedan od admina koji vodi Instagram stranicu Aneli Ahmić, je u samom centru ovog skandala. Navodno je on javno objavio golu fotografiju na kojoj se vidi Stanija Dobrojević.

Foto: Privatna arhiva

 

Međutim, detaljnom analizom je utvrđeno da je fotografija podmetnuta i fotošopirana, s ciljem da se nanese šteta Stanijinoj reputaciji.

Informer je došao u posed prepiske u kojoj admin priznaje kako mu je navodno Sita slala fotografije. Cilj slika je bio da se nanese šteta Staniji Dobrojević i da joj se naruši ugled i povredi čast.

Foto: Privatna arhiva

 

– Slala je od Stanije slike da kačimo kao. Eto, koliko smo u svađi bili. Jesi video da sam okačio tvoju mamu i Staniju nekada? Ja toliko nisko ne udaram – pisao je pomenuti admin Asminu Durdžiću, dečku Stanije Dobrojević.

Podsećamo, Stanija Dobrojević je već pretrpela značajan stres i bol zbog sličnih lažnih fotografija koje su ranije objavljene s njihove strane. Ovaj put, skandal je dodatno eskalirao, stvarajući veću kontroverzu i uzrokujući ogorčenje među njenim fanovima.

Nije znala gde se nalazi, pa zamucala: Marija Šerifović se zbunila na pitanje o Džejli Ramović

sledeća vest

Originalni tekst