Muzička zvezda progovorila je o skandalu kroz koji je pre nekoliko godina prošla, a koji je preživela jer sebe smatra snažnom osobom.

„Zakuni se u zakon“ – peticiju da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično delo prva je od javnih ličnosti potpisala Jelena Karleuša. Muzička zvezda se danas pojavila na konferecniji za štampu organizovanoj povodom njenog nastupa na „Youth festu“, a tom prilikom se osvrnula na skandal kroz koji je pre nekoliko godina prošla.

Foto: ATAIMAGES

 

– Mogu da budem ambasador čitave te problematike jer sam na svojoj koži osetila sav užas i horor toga. Bilo kakva osvetnička fotografija, snimak ili ponižavanje žene na bilo koji način treba da se toleriše kao krivično delo. Ne postoji jači i bolniji udarac za ženu od toga, pogotovo ako je majka, a naročito ako je javna ličnost. Preživela sam jer sam bila jaka, ali je to bio jedan od najvećih udaraca u mom životu. To je najveći užas koji jednoj osobi koji može da se desi i zbog toga su mnogi sebi oduzimali žiot – rekla je Jelena Karleuša, a zatim otkrila da li su joj mediji danas naklonjeniji nego ranije. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Imam uspone i padove sa medijima i zatišja pred buru. Volela bih da imamo korektan odnos. Možemo da budemo profesionalni ali to što mi se dogodilo ne mogu da zaboravim – zaključila je JK.

sledeća vest

Originalni tekst