Pevačicina objava je raznežila njene mnogobrojne pratioce na Instagramu.

Nataša Bekvalac odlučila je da napravi mali predah od svih obaveza, pa je tako otputovala na Ibicu sa svojom sestrom Kristinom i drugom, poznatim modnim dizajnerom, Mihailom Anušićem. 

Foto: Instagram printscreen

 

Ona je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija sa odmora i tom prilikom se obratila svom prijatelju emotivnim rečima. 

– Ceo život sam nekako tragala za tim muškarcem pored kog ću imati osećaj „biće sve u redu“, „ne moraš sama, tu sam“, „ništa loše ne može da se dogodi“, i shvatila sam da tragam za nečim što već zapravo imam. Imam ga unutar sebe, imam ga u svojim sestrama, prijateljima. Imam ga u tebi, Mihailo – napisala je ona pa dodala: 

Foto: Instagram printscreen

 

– Hvala na divnim danima, najjačim zagrljajima, ludoj zabavi, hvala što si mi pokazao najlepši zalazak. Volim te – poručila mu je ona potom.

sledeća vest

TV

Ućutaše teški mitraljezi, Čiča Dražo izdaše Englezi! Kolektivni Zapad imao za cilj uništenje moćne Rusije i jake Srbije! Provokacije ne jenjavaju! Zapad označava Vučića i Srbiju kao glavne negativce u regionu! (VIDEO) Ruska tehnologija nedostižna za Zapad! NATO razmešta nuklearke, a Putin samo treba da pritisne dugme (VIDEO)

Live TV

Ruska tehnologija nedostižna za Zapad! NATO razmešta nuklearke, a Putin samo treba da pritisne dugme (VIDEO)

U novom izdanju emisije Rat uživo, o žarištima u Ukrajini i pojasu Gaze, ali i o mogućem nuklearnom sukobu Rusije i Zapada, govorili su gosti Dragoljub Kojčić, politički filozof, pukovnik u penziji Miroslav Španović, Danijel Simić, novinar i ratni reporter, Milutin Ilić, geopolitički analitičar i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

Zapad ne shvata da Putin za tri dana može da reši celu Evropu! NATO živi u simulaciji, a Makron glumi Napoleona! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst