Jeremićeva važi za nekog ko iskreno priča o svemu, pa je tako sada govorila o prinovi u porodici, ali i njenoj romansi sa Stankovićem.

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u skladnoj ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, za kog kaže da je njena srodna duša i najveća ljubav. 

Jovana iz prvog braka sa političarom, Vojislavom Miloševićem, ima ćerkicu Leu, a sad je ispričala da bi volela da Dragan i ona dobiju dete. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Ja bih volela da imam drugo dete, nisam rekla da će biti sada. Ja se prve trudnoće ni ne sećam, tako sam je lagano iznela – rekla je Jovana, te je progovorila o pričama da „Vila Jovana“ nije njena:

– To su ljubomorne žene što nisu ništa više dobile od cveta, to su žene koje gledaju kroz materiju. Nije bilo važno što smo oborili sve rekorde gledanosti, nego da li je vila moja. Mene gledaoci znaju i kada nisam imala para, kada sam stekla… Pogodilo me je jer sam čula da se raspitivala jedna osoba kojoj sam pomogla mnogo u životu – rekla je voditeljka.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Voditelja je zanimalo da li Jovana plašila da će joj neka devojka oteti Dragana. 

– Je l’ si krila vezu sa Draganom jer si se plašila da ga neko ne otme?! Je l’ gledaš u njegov telefon? – pitao je voditelj.

– Ja sam Škoprija, od nas Škorpija ne može niko ništa da sakrije. Ja imam u Dragana poverenje, u njega sam 200 odsto sigurna – rekla je Jeremićeva.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Za sam kraj, Jovana je otkrila kako reaguje njena majka na njenog emotivnog partnera, Dragana.

– Prvi put u životu je ona srećna, obožavaju Dragana. Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom. Ja sam ponosna na svoje roditelje, oni su gospoda – izjavila je Jovana u emisiji „Premijera Vikenda Specijal“. 

sledeća vest

Originalni tekst