Objava Jelene Karleuše iz Dubaija zapalila je društvene mreže!

Muzička senzacija Jelena Karleuša nakon spektakularnih nastupa za Novu godinu otišla je u Dubai, odakle redovno svoje pratioce na društvenim mrežama čašćava vrelim kadrovima.

JK je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima smeštena u jednom od najluksuznijih hotela, a društvo joj prave naslednice, Atina i Nika. 

Pevačica nikada bolje nije izgledala, što pokazuje i njena poslednja objava. Na snimku koji je podelila, Jelena je đuskala u crnom minijaturnom kostimu, a od aksesoara je imala samo „iv sen loran“ naočare, te časovnik marke „roleks – dej dejt“ i „kartije“ narukvice“.

Komentari su se samo nizali, a neki od njih su:

„Kako je zgodna“, „Najbolja riba na estradi“, „Bomba, bre“, „Dubai će izgoreti od najbolje ribe u univerzumu“… 

Podsetimo, Jelena Karleuša bila je gošća Informer televizije, kada je u razgovoru sa Draganom Vučićevićem progovorila o svom životu. Pevačicina ispovest do sada je pregledana više od milion i 200.000 puta, što je najgledaniji podkast neke javne ličnosti na ovim prostorima. 


Ovo je kuća u kojoj je rođen Topalko: Trošna, u njoj je živelo njih sedmoro, a majka se porađala na podu (FOTO)

sledeća vest

Vesti

Opozicija će prihvatiti mandate, a vikaće da su pokradeni! Ljiljana Smajlović ogolila namere prozapadne koalicije Panović suočio opoziciju sa otrežnjujućom istinom: Oni nemaju lidera kao što je Vučić, koji ima harizmu! (VIDEO) Srbija ide u budućnost! Predsednik Vučić večeras predstavlja važan plan! Zima se vratila u Srbiju! Temperature danas u padu, evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana Oprez, na ovim deonicama ima snega! Ne krećite na put bez zimske opreme

Društvo

Oprez, na ovim deonicama ima snega! Ne krećite na put bez zimske opreme

Na pojedinim deonicama puteva na području Šapca, Valjeva, Loznice, Ivanjice, Sjenice, Majdanpeka, Negotina, Paraćina, Kosova i Metohije, Mionice, Kruševca, Novog Pazara, Kraljeva, Užica i Nove Varoši kolovoz je vlažan, snega ima do 5 centimetara, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

TV

Da li smo korak bliže nuklearnom ratu? Dragan Petrović: Atomsko oružje je garant da neće doći do svetskog rata! Ponovni pokušaj realizacije ustaškog projekta! Hrvati prave lažnu pravoslavnu crkvu! (VIDEO) Da li će nas roboti zameniti? Veštačka inteligencija i razvoj robotike izmeniće svet iz korena!

Live TV

Da li će nas roboti zameniti? Veštačka inteligencija i razvoj robotike izmeniće svet iz korena!

Kada je u pitanju veštačka inteligencija, moramo znati u šta ulažemo, jer nije svaka od njih isplativa, a ulaganja u njih su ogromna. Zbog napredovanja tehnologije, kompanijama su u fokusu ChatGPT i veštačka inteligencija. Da li ovo može da dovede do situacije da ljudi masovno počnu dobijati otkaze kao i da li je kraj kreativnosti što se ljudske civilizacije tiče? Na ova pitanja u „Info jutru“ pokušaće da odgovori Petar Vasić, stručnjak za digitalni marketing.

Igračke za intimne odnose mogu biti opasne! Ponekad dođe do iščašenja, preloma, pa čak i smrtnog slučaja tokom odnosa! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst