Estradna umetnica Vesna Vukelić Vendi gostovala je u emisiji „Amidži Šou“ sa Dragomirom Despićem Desingericom, kojem je zamerila to što previše eksponira privatnost. Despić, koji je u emisiju doveo i suprugu Nevenu, raspravljao se s pevačicom tvrdeći da se porodica ne može sakriti u današnje vreme.

Vendina zamerka proistekla je iz pitanja Ognjena Amidžića koje joj je postavio o njenom bračnom statusu.

Foto: Foto: Youtube prntscreen

 

– Da li si udata? – ovim pitanjem je Amidžić naterao Vendi da prvi put javno progovori o svojim razlozima zbog kojih nikada ne govori o ličnom životu:

– O privatnom životu ne pričam, ali da, imam porodicu. Želja mi je i težim tome da razdvojim svoj intimni život od javnog života. Ako ne pitaju Zdravka Čolića i ako se ne bave njim, i ako on to vešto i uspešno krije, a i treba da krije… – uporedila se Vendi s Čolom, a onda ju je Desingerica prekinuo:

– Da, ali ti u današnje vreme, realno… Zdravko Čolić je živeo pre 100 godina, ono kad je pevao… Ali u današnje vreme pored interneta, kamera i svega, ti ne možeš da sakriješ ništa. Drugačije je vreme bilo, izopačen je je svet sada… – kazao je on, ali se Vendi nije dala i ubeđivala ga je u svoju teoriju:

Foto: Foto: Youtube prntscreen

 

– I mi živimo u ovom vremenu društvenih mreža. Ja da hoću, ja bih to forsirala. Za mene je bespredmetno da se porodica forsira – branila je svoju teoriju Vukelićeva, a Desingerica nije prestajao da zagovara činjenicu da se privatnost u savremenom dobu ne može sakriti – raspravljao se Despić s pevačicom, Vendi je za to vreme hvalila Ognjena koji ne eksponira privatnost:

– Evo Ognjen koji upravo stavlja ruku na tvoje rame ne govori ništa o svom životu osim toga da on čeka bebu – vikala je Vendi i nadglašavala se sa Despićem. 

U jednom trenutku i Vendi i Desingerica pali su na kolena tokom rasprave što je nasmejalo sve u sudiju. 


Vendi napala Desingericu jer je pokazao ženu:

sledeća vest

Originalni tekst