Dobrodošli u još jedan blog uživo Nedeljnika.

Svi mi koji pomno pratimo Evroviziju, poslednjih nekoliko meseci živimo za današnji dan, a o postevrovizijskoj depresiji ćemo nešto kasnije.

Večeras ćemo ostaviti po strani sve  zlurade komentare tipa „Da li ovo stvarno još neko gleda“ i svu onu priču o Evroviziji kao političkom takmičenju. Umesto toga ćemo se fokusirati na ono što zaista čini ovaj spektakl posebnim – sjajan šou i beskrajnu zabavu koju nam svake godine donosi.

Iako su iza nas par godina sa manjkom hitova (ne mrzite me zbog ovoga), ovogodišnje pesme obećavaju spektakl. Naravno, nikada se neće ponoviti magična 2008. godina, niti imamo više onaj neodoljivi balkanski melos koji je krasio Evroviziju, ali ove godine se pesme sjajno igraju sa različitim stilovima i žanrovima, pružajući za svakoga po nešto.

Nema Sirusho, Ruslane, Kalomire, Sakisa ali zato je tu večeras Baby Lasgna koji preti da ukrade šou. Za sada je prvi, rame uz rame sa Švajcarskim predstavnikom. U svom maniru, otkriću vam da je Lazanja jedan od mojih favorita i da se, od kako je pesma izašla u etar, radujem odlasku u Hrvatsku sledeće godine.

Sa vama je večeras Nikolina Ilić, ostanite uz sajt Nedeljnika za politički nekorektne komentare, najbolje reakcije i pomalo ozbiljnih analiza.

Post Views: 18

Originalni tekst