Ove nedelje na FilmBox kanalima vas očekuju uzbudljive priče, vrhunski glumci i spektakularni vizuelni efekti. Samo neki od naslova koji će oduševiti sve ljubitelje kvalitetnih filmova su…

Komedija i kriminalistika se prepliću u filmu „Prevaranti“ u kom glavne uloge tumače Anne Hathaway, Rebel Wilson i Alex Sharp. Dve prevarantkinje, jedna iz nižeg, druga iz višeg društvenog sloja, udružuju se kako bi se obračunale sa muškarcima koji su im naneli zlo. Udobno se smestite u sredu u 21h i uključite FilmBox Extra kanal.

Petak je takođe dan za akciju! Film „Pravni postupak“ će se emitovati na kanalu FilmBox Premium od 21.50h. Žena traži od svog bivšeg muža advokata da brani njenog brata kriminalca, optuženog za ubistvo tužioca. Trebaće mu više od njegovih pravnih veština da bi preživeo i dobio slučaj.

Nedelju obezbedite za smeh koji će vam izazvati komedija „Berni“ u kom glavne uloge tumače Jack Black, Shirley Maclaine i Matthew Mcconaughey. „Berni“ je crna komedija o vezi pedantnog, ali od svih obožavanog asistenta direktora pogrebnog zavoda i lokalne matrone dominantnog karaktera. Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tidea koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartage, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin. Emitovanje je zakazano za 19.20h na kanalu FilmBox Stars.

Post Views: 1

Originalni tekst