Zbog objave Andrije Miloševića je nastala bura na mrežama, a fanovi su iznenađeni načinom na koji je on čestitao Osmi mart.

Glumac Andrija Milošević poslednjom objavom je ponovo nasmejao svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu. 

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Andrija se dosetio da na neobičan način čestita Dan žena pripadnicama lepšeg pola. Milošević je pozirao na krevetu, sa peškirom na glavi i telu, ali to nije sve. Ono što je svima ipak zapalo za oko jeste da je stavio i crveni ruž na usta. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Srećan nam svima 8. mart! – napisao je Andrija, a komentari su se samo nizali:

„Hahaha koji si ti kralj!“, „Slatka moja, ljubi brat“, „Srećan lepa naša“, „Drži se sestro“, „Izdrži Andrija“, „Kraljino, obožavam te“.

Sinovi iznenadili Seku Aleksić za Dan žena! Pevačica oduševljena poklonima, naslednici je ostavili bez reči (FOTO)

sledeća vest

Srbija

(VIDEO) Da, Da! Piroćanac danas podelio više od 150 poklona dragim ženama! Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja! Tamara je u petom mesecu trudnoće i radi u rudniku! Šlem je šlem, i za žene i za muškarce!

Originalni tekst