Pevačica Mira Kosovka, harala je estradom tokom devedesetih godina, a sada je govorila o tragedijama koje je preživela, a koje su ostavile neizbrisiv trag u njenom životu.

Pored nekoliko članova porodice, poznatoj pevačici preminuo je i nerođeni sin, u sedmom mesecu trudnoće.

Foto: facebook

 

– Izgubila sam svog sina nerođenog. Imao je sedam meseci, to je već bilo dete. Nisam znala da nešto nije kako treba, umro je u meni, a da ja to nisam ni znala. Otišla sam na kontrolni ultrazvuk i saznala da je moje dete mrtvo. Ništa me nije bolelo, ništa mi nije bilo, nikakve simptome nisam imala, odem tamo, a dete mi mrtvo. Šok! Doviđenja, druže, doviđenja, pameti… On je imao kilo i devetsto grama, na poslednjem ultrazvuku, kada su rekli da dobro napreduje. Ali ta jačina, nismo ni svesni koliko je psiha jaka kod čoveka. Jednostavno znaš da ponovo moraš napred. Bog me je izabrao da nosim taj krst, ja ga muški nosim, mogu ti reći. Za pesmu „Ti mirno spavaj“ sam čekala tri godine da je izdaju, zato što nikome nisam htela da se savijem – prisetila se pevačica.

Pomenuta numera posvećena je upravo sinu kojeg je Mira izgubila.

„Noćas ako ne bude mojih ruku da te nežno probude i staro zvono crkveno zaćuti i ne zazvoni. Noćas ako ne svane i zore bele nekuda se izgube, sanjaj našu trešnju belu i usne kako obraz ljube. Ti mirno spavaj, ja sam tu da snove čuvam, ti mene sanjaj, ja sam tu da ne spavam“ – glase stihovi pesme. 


Halidu Bešliću stopirana izgradnja vile?! Luksuznu nekretninu gradio bez dozvole, pevač se odmah oglasio

sledeća vest

Originalni tekst