Snežana Mišković Viktorija ostavila je veliki trag svojom muzičkom karijerom, međutim, u ljubavi nije imala naročito sreće.

Iako se karijerno ostvarila i bila uspešna, na privatnom planu joj i nije išlo tako dobro. Iako se ostvarila kao majka, njena borba za starateljstvo nad ćerkom Tarom je bila mučna. Snežana se zvanično udala samo jednom i to nakon 10 dana zabavljanja, a kako mediji prenose, njen suprug je preminuo od gladi.

Ona se udala 1982. godine, a kako to obično biva, brz brak doneo je i brdo problema. Do razvoda je došlo devet godina kasnije.

Foto: Foto: ATA images

 

Kako je pevačica jednom prilikom ispričala, brak je ličio na pravi raspad sistema. Naglasila je da je njen tadašnji muž bio rastrzan između žene, roditelja i narkotika.

– Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se nije javljao, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt – pričala je svojevremeno Snežana Mišković Viktorija .

Da joj je suprug preminuo saznala je 2011. godine. Njega su pronašli u haustoru – preminuo je kao beskućnik, prenosili su domaći mediji.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Javili su mi da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi – rekla je Viktorija godinu dana kasnije.

Viktorija je kasnije doživela veliku tragediju. Dan nakon koncerta u Skoplju imala je spontani pobačaj i izgubila bebu, navode dalje mediji.

Posle svih krahova ona se povukla iz javnosti i nastavila da živi povučenim životom. 

sledeća vest

Originalni tekst