Fudbaler i bivši učesnik “Zadruge”, Lazar Jeremić Jera, podijelio je tužnu vijest o smrti svoje majke. U potresnoj priči na Instagramu, Jera je odao počast svojoj mami, izrazivši duboku tugu zbog njenog odlaska.

Uz ovu potresnu vijest, navodi se i to da porodica nije željela da otkrije Lazaru detalje o majčinoj bolesti, kako bi ga zaštitili od dodatne brige. S obzirom na to da se Lazar bavi fudbalom, često putuje, pa su njegovi bližnji htkeli da ga poštede bola.

-Naša majka je jutros posljednji put zaspala. Naše majke više nema. Jutros je otišao dio nas. Otišla si da se ne mučiš. Otišla si na neko ljepše mjesto. Čuvaj mi se, počela si novi život! Neka te anđeli čuvaju majko moja! Vole te sinovi zauvijek – napisao je Lazar i dodao:

– Zašto tako mlada. Znam da si mnogo jaka i znam da si se borila do posljednje sekunde. I juče kada smo bili zajedno znam da si htjela da pobijediš bolest. Ali ovog puta je bila jača. Čuvaj se tamo, sada si zdrava, ponovo si se rodila. Čuvaaaj seeee. Volim te – napisao je bivši zadrugar.

Majka Lazara Jeremića sahranjena je uz prisustvo svojih najdražih 6. marta na groblju u Maloj Krsni.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst