Kostićeva se prisetila perioda koji je bio mnogo traumatičan za nju.

Pevačica Mina Kostić je ispričala da su je bivši momci iskoriščavali, te da je zbog njih zamalo završila na ivici bankrota. 

Mina se zatim dotakla i bivšeg dečka, Nikole, sa kojim je proživela pravu dramu. Kako je ispričala pevačica, ona je trpela psihičko nasilje od strane svog partnera, koji joj je pored toga pravio i ljubomorne scene. 

Foto: Masha Bandjur

 

– Tačno je da mi se dešavalo da me momci iskorišćavaju. Izdržavala sam neke, ostajala sam bez novca i bila na samom dnu, ali sam naučila bitne lekcije. Mislim da su nam u životu potrebne neke stvari da nas nauče onome čemu treba i da tako sazrevamo. Verujem da je to sve za neko više dobro. Danas mnogo manje verujem muškarcima, pogotovo od one situacije koja me nedavno zadesila – rekla je pevačica.

Mina je ispričala da se razočarala u ljubav nakon situacije sa bivšim momkom. 

Foto: Alekasandar Jovanović Cile

 

– Trpela sam psihičko nasilje, ne fizičko, ali je ono nekad mnogo gore. On je takav tip prosto, ljubomoran i ja tu ništa nisam mogla. Jesam ja odmah primetila da je ljubomoran, ali kad sam rešila da raskinem, on je počeo da se izvinjava. Bilo je tu raznih situacija koje su bile vrlo problematične. Ja odem na nastup, on napravi problem. Onda ko me zove, uzima mi telefon i misli da pričam i pišem sa ko zna kime. Naporna jedna priča i drago mi je što sam nekako presekla i završila s tim stvarima. Sada ne sme da mi priđe, da ima bilo kakav kontakt sa mnom. Nisam se tome nadala. Jesam se razočarala, ali to je bio moj izbor. Htela sam na lep način da se raziđemo, ali nije moglo. Niti sam ga prevarila niti sam takva, ali neke stvari se očigledno nisu promenile. Stop nasilju, to je najvažnija poruka koju imam. Apelujem da niko ne sme da ćuti na bilo koji vid nasilja. To je nedopustivo – rekla je Mina, a prenosi „Republika“. 

sledeća vest

Originalni tekst