Trinaesti dan svog hodočašća pevač Nikola Rokvić stigao je do manastira u kom će sa porodicom provesti Vaskrs.

Mladi pevač rano jutros započeo je 13. dan hodočašća do Egine, a u popodnevnim satima stigao je do Hrama Svetog Nikole u istoimenom mestu u Severnoj Makedoniji, gde će sa porodicom večeras dočekati Vaskrs.

Foto: printscreen/Instagram

 

– Pomaže Bog, dragi ljudi, stigao sam na današnju destinaciju. Velika radost je prisutna kod mene, mi se nalazimo u hramu Svetog Nikole. Naši dragi domaćini su mi rekli da je ovo mesto baš gde je Sveti Nikola vratio vid Stefanu Dečanskom. Ovde ćemo večeras, ako Bog da, dočekati Vaskrs, jako sam radostan. Hvala vam puno, ovaj put za dečiju radost – rekao je Nikola u video poruci kojom se obratio svojim pratiocima.

Njegovo pokloničko putovanje koje ima humanitarni karakter jer će sav novac koji bude uplaćen na račun njegove fondacije „Porodica“ otići dečijoj onkologiji privuklo je veliku pažnju javnosti. Kako je pevač saopštio do sada je već prikupljeno 14 miliona dinara.

Foto: printscreen/Instagram

 

Nikola će posle Vaskrsa nastaviti svoj put ka Grčkoj, a njegovo konačno odredište je Egina, gde će se pokloniti moštima Svetog Nektarija Eginskog.

Rokvić se redovno javlja i obaveštava pratioce kako napreduje njegovo putovanje, a podeli i svaki zanimljiv detalj sa svog nesvakidašnjeg putovanja. 

Foto: printscreen/Instagram

 

Ovpoga puta pokazao je i toplu dobrodošlicu u Severnu Makedoniju koju mu je pripredio KUD „Srpski vez“ iz Kumanova.

sledeća vest

Sport

Bomba iz Humske! Informer saznaje: Kevin Panter napušta Partizan! Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Partizan

Duljaj neće više da ćuti! Zaposlili cele porodice u Partizanu, a ljube grb i busaju se!

Generalnom direktoru Milošu Vazuri sam rekao: ‘Nemoj da si naivan, tapšu te po leđima, zaposli mi ćerku, sina, ovoga, onoga. Cela familija se zaposli, a sutra kada bude problem tebe će prvog da šutnu’. Zato se drže zajedno, samo nemojte da mi ljubite grb, da se busate, kaže Igor Duljaj, doskorašnji trener crno-belih.

Uroš Spajić za Informer: Hteo sam da odustanem od fudbala, sad želim duplu krunu i Ligu šampiona! (FOTO/VIDEO) Rade Bogdanović pozvao Piksija na TV duel: Jedva bih dočekao emisiju sa njim i Pešićem! Ne zna se šta je lepše...Ana i Švajni u sunčanoj Španiji!

Originalni tekst