Trener košarkaša Virtusa Luka Banki rekao je pred sutrašnji meč protiv Partizana u 25. kolu Evrolige da je ta utakmica šansa njegovim igračima da se iskupe za debakl u Barseloni (57: 84).

ТРЕНЕР ВИРТУСА ПРЕД ПАРТИЗАН! Лука Банки: Желимо да се искупимо за дебакл у Барселони

FOTO: EPA

– Ulazimo u utakmicu u svetlu ubedljivog poraza od Barselone, želimo da se iskupimo za taj neuspeh. Znamo da nas čeka odlučan protivnik, koji će na teren poslati sve resurse koje ima. U završnom delu regularnog toka sezone, svaka utakmica ima specifičnu težinu – rekao je Banki, a prenosi klupski sajt.

Na kraju je dodao da ekipa mora da podigne kvalitet igre u odnosu na meč protiv Barselone i istraži na terenu svaku šansu koju dobije i iskoristi pozitivne vibracije navijača.

Ulaznica za meč koji je na programu u petak od 20.30 više nema jer su rasprodate pre nekoliko dana, a očekuje se da na tribinama bude i više stotina navijača Partizana.

Virtus u meč ulazi sa petog mesta sa učinkom 15-9, dok je Partizan sa skorom 12-12 na poziciji broj 10, poslednjoj koja vodi u plej-in. U prvom meču, odigranom u Beogradu 28. decembra prošle godine, Virtus je pobedio rezultatom 77: 75, a Frenk Kaminski je promašio trojku uz zvuk sirene.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst