Telo diplomirane pravnice i pevačice Andrijane Lazić, koja je tragično stradala padom sa 24. sprata u Dubaiju, dopremljeno je večeras u Beograd.

ТЕЛО ДОПРЕМЉЕНО ИЗ ДУБАИЈА: Сандук са преминулом Андријаном Лазић, у Београду преузело погребно предузеће из Бијељине

Foto: Društvene mreže

Njeno telo dopremljeno je iz Dubaija, na beogradski aerodorom Nikola Tesla. Iako su pojedini mediji pisali da će telo preuzeti brat, kako saznajemo, niko od članova porodice nije bio prisutan večeras na aerodromu, a sanduk je preuzelo pogrebno preduzeće iz Bijeljine.

Podsetimo, otac stradale pevačice je za naš portal potvrdio da telo njegove ćerke stiže večeras i da će sutra, 19. janaura, biti sahranjena.

– Večeras stiže telo u Beograd. Želeo bih da se u ovom teškom trenutku zahvalim amabasadama Srbije i Bosne i Hercegovine. Kada su ovakve tragedije u pitanju tela se čekaju i po mesec dana, mi smo kontaktirali amabsade i dobili odgovor da ne treba da se reaguje, jer su smrti i deportacija tela prioritet – izjavio je Nebojša.

Podsetimo, mlada pevačica Andrijana Lazić stradala je u užasnoj tragediji koja se dogodila 10. januara u Dubaiju.

Andrijana je smrtno stradala nakona pada sa 24. sprata.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

EVROPA PRIPREMA PLAN B ZA UKRAJINU: Hitno se oglasio Orban

EVROPA PRIPREMA PLAN „B“ ZA UKRAJINU: Hitno se oglasio Orban

MAĐARSKA podržava predlog da Evropska komisija napravi novi plan finansiranja Ukrajine umesto onog koji je odbijen na poslednjem samitu EU, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban, koji je na sastanku lidera EU u Briselu sredinom decembra blokirao amandmane na budžet zajednice za 2024-2027. godine koji su predviđali izdvajanje za Ukrajinu 50 milijardi evra.

10. 01. 2024. u 15: 10

Originalni tekst