EURO 2024 (3. dan): Haos na Evropskom prvnstvu, policija pucala, tuče navijača, hrabra Srbija se nije obrukala! (VIDEO)

12:00 EURO 2024 (3. dan): Haos na Evropskom prvnstvu, policija pucala, tuče navijača, hrabra Srbija se nije obrukala! (VIDEO)

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, konačno je počelo, a prenos uživo najvažnijih vesti trećeg „radnog dana“, uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, možete da pratite uz portal „Novosti“. Današnji dan su svi sa nestrpljenjem čekali, dan kada na Evropskom prvenstvu će. prvi put posle 24 godine zaigrati Srbija.

ANKETA NOVOSTI: Ko je bio najgori fudbaler Srbije protiv Engleske?

23:07 ANKETA „NOVOSTI“: Ko je bio najgori fudbaler Srbije protiv Engleske?

Derbi meč 1. kola Evropskog prvenstva u fudbalu, Srbija – Engleska, bio je prilično zanimljiv, a „Novosti“ vas pitaju – ko vam se najmanje svideo po igri u reprezentaciji naše zemlje na ovom meču?

ANKETA NOVOSTI: Ko je bio najbolji fudbaler Srbije protiv Engleske?

23:04 ANKETA „NOVOSTI“: Ko je bio najbolji fudbaler Srbije protiv Engleske?

Derbi meč 1. kola Evropskog prvenstva u fudbalu, Srbija – Engleska, bio je prilično zanimljiv, a „Novosti“ vas pitaju – ko vam se najviše svideo po igri u reprezentaciji naše zemlje na ovom meču?

VELIKA ANKETA NOVOSTI: Kako vam se svidela igra Srbije protiv Engleske?

22:59 VELIKA ANKETA „NOVOSTI“: Kako vam se svidela igra Srbije protiv Engleske?

Derbi meč 1. kola Evropskog prvenstva u fudbalu, Srbija – Engleska, bio je prilično interesantan, a „Novosti“ vas pitaju – kako vam se činio nastup „orlova“?

Najnovije vesti

OTPISANI POKAZALI ZUBE! Srbija izgubila od Engleske, ali mnoge oduševila na startu EURO 2024!

22:54 „OTPISANI“ POKAZALI ZUBE! Srbija izgubila od Engleske, ali mnoge oduševila na startu EURO 2024!

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Engleske na startu EURO 2024, ali konačan rezultat, 0:1, samo delimično otkriva koliko su teško Englezi pobedili Srbe u meču u kojima su „otpisani“ i te kako pokazali zube vicešampionu Evrope.

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)

16:40 ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo „Juriiiš!“ – nisu se proveli dobro (VIDEO)

Pred derbi meč 1. kola Evropskog prvenstva u fudbalu, u kome igraju Srbija i Engleska, mnogo toga burnog dešava se i na ulicama Nemačke, zemlje-domaćina EURO 2024.

POGLEDAJTE: Minut i po zbog kojih nijedan medij u BiH nije smeo da prenese intervju koji je Vučić dao Avazu (VIDEO)

09:44 POGLEDAJTE: Minut i po zbog kojih nijedan medij u BiH nije smeo da prenese intervju koji je Vučić dao Avazu (VIDEO)

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić dao je nedavno intervju za Dnevni Avaz. Iako je česta tema u sarajevskim medijima, ovog puta niko iz BiH nije smeo da prenese njegove reči, naročito iz jednog dela intervjua u kojem je govorio o ekonomskom napretku Srbije i rastu prosečne plate u našoj zemlji.

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!

18:18 BURNO PRED SRBIJA – ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!

Srbija i Engleska igraju u prvom kolu Evropskog prvenstva, a pred taj meč svetskoj javnosti se obraća selektor „orlova“ Dragan Stojković „Piksi“. Njegovu konferenciju za štampu možete uživo da pratite uz protal „Novosti“.

Najnovije vesti

Originalni tekst