Bliži se sezona Riba, važan astrološki period koji će imati snažan uticaj na sve znakove, a ponajviše na Ribe, Rakove i Škorpije.

Sezona Riba u astrologiji obično se odnosi na period kada Sunce prolazi kroz znak Riba, što se događa svake godine od otprilike 19. februara do 20. marta.

Znak Riba je poslednji znak Zodijaka i pripada elementu vode. Ovaj period karakteriše duboka emocionalnost, intuitivnost i saosećajnost.

Osobe rođene u sezoni Riba smatraju se izrazito senzitivnim, kreativnim i empatičnim. Imaju tendenciju da budu intuitivni i duhovno osvešćeni, pa često pokazuju sklonost ka umetnosti, muzici i meditaciji. Takođe, mogu biti vrlo saosećajni i skloni tome da pomažu drugima.

Foto: Shutterstock

 

Novi početak

Astrološki, sezona Riba označava završetak Zodijakalnog ciklusa i pripremu za početak novog proleća. To je vreme kada se naglašava potreba za introspekcijom, duhovnim razmišljanjem i završavanjem nedovršenih poslova. Takođe, ovo je period kada se možemo osećati skloni sanjarenju, izbegavanju stvarnosti i traženju unutrašnjeg mira.

Sezona Riba takođe može doneti izazove poput prekomerne emotivnosti, nedostatka jasnoće ili sklonosti ka izbegavanju problema. Međutim, ako se koristi konstruktivno, ovo je vreme kada možemo duboko uroniti u svoju dušu, isceliti prošle rane i pripremiti se za novi početak koji dolazi sa prolećem.


Mesec je ušao u Ovna! 3 horoskopska  znaka očekuju srećne vesti

sledeća vest

Originalni tekst