Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu, predvođeni novim-starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

СТАНОЈЕВИЋ ПОЧЕО НОВУ ЕРУ У ХУМСКОЈ! Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону

Foto: FK Partizan

Povratnik na mesto trenera je na početku priprema okupio ekipu bez dela stranaca – Bibarsa Natha, Gajasa Zahida, Ksandera Severine Alda Kalulua i Nejtana de Medine, koji će se naknadno priključiti ekipi narednih dana.

Na prvom treningu su se pojavili golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić; defanzivci: Nikola Antić, Svetozar Marković, Bojan Kovačević, Nikola Miličić, Marko Živković, Aleksandar Filipović, Aranđel Stojković, vezni igrači: Mateja Stjepanović, Frenk Kanute, Leonard Ovusu, Aleksandar Šćekić, Jung In Goh, Aleksa Janković, Nemanja Trifunović, Janko Jevremović, Bogdan Mirčetić; i napadači: Nemanja Nikolić, Samed Baždar, Dušan Jovanović, Mateuš Saldanja, Đorđe Jovanović.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Prvotimcima su se na početku priprema pridružili i igrači iz omladinske škole: golman – Vukašin Jovanović, fudbaleri Ognjen Ugrešić, Nikola Simić, Milan Roganović, Dimitrije Janković i Mihailo Petrović, kao i Mihajlo Petković koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru.

Trener Stanojević će u sredu odlučiti da li će neko od igrača iz omladinske škole sa ekipom na pripreme u Sloveniji.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ekipa će do srede raditi u Beogradu, a od 20. do 28. juna će obaviti bazični deo priprema u Sloveniji, u Termama Čatež, gde je planirano da „crno-beli“ u odigraju i dva kontrolna meča, protiv lokalnog kluba Bravo i Borca iz Banjaluke.

Ekspedicija Partizana će se zatim iz Slovenije vratiti u Beograd, da bi se 1. jula preselila u Rusiju, gde će odigrati „bratski turnir“, na kom će igrati protiv moskovskih klubova, Dinama 3. jula i CSKA 7. jula.

Novu sezonu „crno-beli“ otvaraju 20. jula gostovanjem u Kruševcu protiv Napretka u prvom kolu Superlige Srbije.

Klub iz Humske će prve evropske utakmice, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, igrati 23. i 30. jula, a posle žreba, koji će biti održan već u sredu, 19. juna, saznaće da li će mu prvi rival biti Fenerbahče ili kijevski Dinamo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst