Naslednik Cece Ražnatović izrazio je oduševljenje pevačicom duhovne muzike.

Veljka Ražnatović ganuo je gest pevačice duhovne muzike Danice Crnogorčević pred jučerašnji, prijateljski meč fubalera Crvene zvezde i ruskog Zenita iz Sankt Peterburga.

Naime, pred sam meč začule su se dve veoma dobro poznate pesme u izvedbi Danice Crnogorčević.

Ona je, najpre, izvela pesmu na ruskom, a zatim i na srpkom jeziku u ime svih žrtava stradalih u stravičnom masakru u Moskvi, samo veče pre. Danica je otpevala pesme „Kaćušu“ i „Oj, Kosovo, Kosovo“ odmah nakon ruske pesme.

Foto: printscreen instagram

 

Ražnatovića, koji je veliki patriota, i to ne krije, je ovaj gest oduševio, pa je podelio njen video i napisao:

– Vidi Danice, srpske carice – napisao je Veljko.

Uz video je postavio i nekoliko emotikona srpske zastave. Video njenog izvođenja pesama, poslušajte u sklopu teksta.

sledeća vest

Hronika

Zvicer planirao likvidaciju škaljarca na Svetoj Gori? Skaj prepiska kavčana Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

Hronika

Stanje povređenih u stravičnoj nesreći u Leskovcu: Povređena šest tinejdžera

U stravičnoj saobraćajnon nezgodi koja se dogodila u Leskovcu, kada je kombi sleteo sa puta, povređeno je devet osoba od kojih je pet tinejdžera. Povređeni su: V.Ć. (51), M.Ć. (19), M.S. (18), A.S.(20), L.S. (19), M.S. (19), L.Ć. (17), A.S. (14), R.S. (46)

Srbin i Nemac pokušali da opljačkaju Skinuo pločice sa jakni, pa pokušao da pobegne iz radnje: Uhapšen Srbin u Italiji Bežao policijskoj poteri, pa se zabio u autobus: Vozač iz Srbije uhapšen kod devojke u Berlinu

Originalni tekst