Derbi meč 1. kola Evropskog prvenstva u fudbalu igraju Srbija i Engleska, a prenos možete uživo da pratite uz portal „Novosti“.

СРБИЈА - ЕНГЛЕСКА: Невероватан почетак ЕУРО 2024 за орлове!

FOTO: Tanjug/AP

Srbija – Engleska, početak utakmice u devet uveče

Uoči meča – sve vri!

I „vrapci na grani“ sada već znaju da teže nije moglo da bude. „Hoće“ nas to u poslednje vreme – sa Brazilom na startu Mundijala, sad s Engleskom na početku prvenstva Evrope. Niti je ko bio veći favorit od Brazila na šampionatu planete, niti je iko veći favorit za titulu od Engleza na ovom EURO 2024. Neverovatno. Ali…

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Tu u priču ulazi prvo „Ali“.

Izgovorio ga je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. Ta, sada već antologijska, subotnja konferencija je nešto što morate pažljivo da pogledate / poslušate / pročitate, pa ako već niste – čeka vas ovde:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BURNO PRED SRBIJA – ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!

Iako ne zvuči baš uobičajeno da neko napadne najvećeg favorita za titulu… Izgleda da bi naši stvarno to mogli da urade. Uostalom, selektor Engleza i sam kaže da se toga pribojava:

„NE BI ME IZNENADILO DA NAS SRBI STVARNO NAPADNU!“ Selektor Engleske Sautgejt strepi, a Hari Kejn otkriva – i od koga najviše!

A dok na red ne dođe susret ekipe koja vredi oko 250 miliona evra (srpska) i one koja vredi oko milijardu i 250 miliona evra (engleska) na ulicama su se „susretali“ navijači. I to ne samo srpski i engleski, već i albanski. Na njihovu žalost, preračunali su se:

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo „Juriiiš!“ – nisu se proveli dobro (VIDEO)

Naravno, u iščekivanju početka meča Srbija – Engleska, buran dan na prvenstvu Evrope (na kome je čak policija morala da puca u navijača koji je vitlao sekirom i molotovljevim koktelom?!) upotpunjuje i druga, a hronološki prva, utakmica u našoj grupi. Upravo u ovom trenutku igraju Slovenija – Danska, što možete da pratite uz prenos uživo na portalu „Novosti“.

Sada već tradicionalno, pripremili smo vam i celodnevni blog uživo, sa svim zanimljivostima i važnim vestima na EURO 2024, a do njega vas deli samo klik – OVDE.

Kada ponovo igra Srbija?

Fudbalska reprezentacija Srbije će posle meča protiv Engleske u Gelzenkirehnu malo predahnuti, a onda joj slede dva nastupa na minhenskoj Areni – najpre u četvrtak 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske, kada će i biti doneta odluka o konačnom raspletu u grupi C.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst