Ukrajinci su u prvom meču na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj doživela pravu katastrofu. Rumunija je u prvom kolu grupe E deklasirala Ukrajinu sa rezultatom 3:0

СКАНДАЛ НА ЕУРО 2024! Репрезентативци избацили селектора из свлачионице

FOTO: Tanjug/AP

Nakon teškog poraza nastao je haos u reprezentaciji Ukrajine. Golman Real Madrida Andrej Lunjin i fudbaler Arsenala Aleksander Zinčenko „izbacili“ su selektora Sergeja Rebrova iz svlačionice i održali žestoku raspravu sa saigračima, otkriva nemački Bild.

Zanimljivo, Rebrov nije preuzeo odgovornost za poraz, već je na konferenciji za medije svalio krivicu na svoje igrače.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Tanjug/AP

 

– Mi predstavljamo Ukrajinu na ovom turniru, to je važan trenutak za celu naciju. Igrači su primili poruke od ratnika, od vojnika. Svaki igrač mora da da sve od sebe. Ako neće, biće teško. Nailazimo na jednako dobre igrače, najbolje u svojim zemljama. Siguran sam da se igrači izvinjavaju, da im je žao. Rekao sam im da predstavljaju veliku i jaku državu, koja se više od dve godine bori za našu slobodu, za sve nas. Izvinjavam se. Moramo da ćutimo i bolje se spremimo za naredni meč protiv Slovačke. Pokažimo drugu stranu Ukrajine – rekao je razočarani Rebrov na konferenciji za medije.

BONUS VIDEO: ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i  Rusiji  

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst