Sin folk zvezde u jeku razvoda roditelja, odlučio je da se posveti veri i obiđe najveće pravoslavne svetinje

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić razvode se posle 25 godina braka, a u centru medijske pažnje su i njihova deca Manuela i Marko. Veću pažnju privlači Marko koji redovno objavljuje fotografije svoje svakodnevice na društvenim mrežama.

Foto: Informer

 

I dok se nagađa da Marko nije u dobrim odnosima sa ocem Tonijem, s obzirom na to da ga je nedavno otpratio, pa ponovo zapratio na Instagramu, sin Dragane Mirković zbog svega toga još više je u centru interesovanja.

Inače, Marko se u poslednje vreme, ako je suditi po njegovim storijima, posvetio i veri.

Foto: Instagram printscreen

 

On često poseti crkvu, što je uradio i danas, čime se pohvalio na Instagram storiju.

Draganin naslednik posetio je svetinju i uslikao deo crkve, što je podelio sa svojim pratiocima.

Foto: Instagram printscreen

 

Podsetimo, nedavno je objavljeno da je Marko nakon razvoda svojih roditelja, preuzeo da vodi karijeru svoje majke, a pored toga ima još jednu „pasiju“.

Marko Bjelić izbegava skandale i vodi prilično miran život, ali se svojih hobija čvrsto drži. Strastveni je ljubitelj skupocenih automobila, posebno „Formule 1“.

Marko se pre nekoliko godina pojavio na jednom javnom događaju, a reč je o humanitarnoj auto-trci na stazi Hokenhajm u Nemačkoj. Ona je tada svom sinu, kao i svaka brižna majka, dala nekoliko važnih saveta pred ovu trku.

Jedna slika otkrila sve! Ovako je izgledao dvorac Dragane Mirković (FOTO)

sledeća vest

TV

Amerika će braniti Izrael po svaku cenu! Netanijahu bi da uvuče SAD u rat protiv Irana! Kurti na sve načine pokušava da protera Srbe sa severa Kosova! Moramo sa još više fokusa, snage i predanosti raditi na realizaciji projekta Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

HAOS U STUDIJU INFORMERA: Burna rasprava gostiju oko priznavanja nezavisnosti lažne države Kosovo (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst