Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas u Beogradu da će svi igrači osim Nikole Topića putovati sa timom na predstojeća dva meča u Evroligi.

СФЕРОПУЛОС О КАДРОВСКИМ ПРОБЛЕМИМА Пред Асвел о повреди Топића, Теодосића...

FOTO: M. Vukadinović

Sferopulos je dodao da će posle današnjeg treninga biti poznato ko će igrati na duelu sa Asvelom. Crvena zvezda će sutra od 20.30 časova gostovati ekipi Asvela u 20. kolu Evrolige.

– Igramo protiv ekipe koja je promenila trenera, nisu imali obaveze u domaćem prvenstvu pa su imali više vremena da pripreme utakmicu. Očekujem da vidimo neke nove stvari od njih na terenu i u napadu i odbrani. Moramo da reagujemo na novitete u njihovoj igri tokom meča. Istovremeno znamo da nisu imali previše vremena za promene, znamo kako igraju, od koga preti opasnost i biće važno ispravno reagovati u odbrani, rekao je Sferopulos na konferenciji za medije u Beogradu.

Crvena zvezda je u prvom kolu Evrolige petog oktobra prošle godine u Beogradu savladala Asvel 94: 73. „Crveno-beli“ se nalaze na 13. mestu na tabeli Evrolige sa osam pobeda i 11 poraza, dok je Asvel pretposlednji sa skorom 3/16.

– Što se tiče našeg napada moramo da reagujemo i pronađemo rešenje za sve probleme koje će pokušati da stave pred nas“, dodao je trener Crvene zvezde.

„Crveno-beli“ imaju problema sa povredama igrača. Nikola Topić neće putovati sa ekipom na naredna dva meča Evrolige, dok će u timu biti Miloš Teodosić, Jago dos Santos, Luka Mitrović i Džoel Bolomboj, koji su imali problema sa povredama.

– Povreda Topića je ozbiljnija, ostale nisu toliko. Posle treninga ćemo videti kakva je situacija, kada budu trenirali s kontaktom. Svi će putovati sa ekipom. Ako neko od njih ne nastupi u prvoj utakmici možda će biti spreman za drugu, istakao je Sferopulos.

Crvena zvezda će posle Asvela u četvrtak gostovati Armaniju u Milanu u 21. kolu Evrolige.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst