TRENER Partizana Željko Obradović izjavio je da je najvažnije da je Partizan pobedom počeo plej-of ABA lige i tako na najbolji mogući način krenuo u odbranu trona na Jadranu.

СЕРИЈА 13:0? НЕ СЕЋАМ СЕ: Жељко Обрадовић се огласио после победе Партизана на старту плеј-офа АБА лиге

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crno-beli su u prvoj utakmici četvrtfinala savladali Igokeu (94:85) i još jedan trijumf ih deli do plasmana u polufinale.

– Dobili smo prvu utakmicu u seriji i to je najvažnije. Hvala navijačima na podršci, okrećemo se narednom duelu koji nas očekuje vrlo brzo – rekao je Obradović.

Nije ga mnogo zabrinula serija rivala od 13:0 u poslednjoj četvrtini. Kako je istakao tim je kontrolisao dešavanja na parketu.

– Kako bih prokomentarisao seriju Igokee od 13:0 u poslednjem kvartalu? Ne sećam se spomenute serije, ali nije ni bitno jer smo sve vreme kontrolisali dešavanja na parketu. Verujem i nadam se da ćemo u revanšu odigrati bolje u oba smera, da ćemo uspeti da izborimo plasman u polufinale.

Džejlin Smit je posle odlične utakmice protiv Efesa pružio još jednu partiju. On je protiv Igokee za tri poena šutirao bez promašaja – 4/4.

– Smit? Igra se bolje i bolje, što je posledica činjenice da se izvanredno ponašao i radio u periodu kada nije igrao. Maksimalno je iskoristio svoju šansu i to sam javno rekao kompletnoj ekipi. Sve je jasno, ko dobro radi i trenira, taj izgleda dobro na meču, ili ne igra uopšte – zaključio je Obradović.

Druga utakmica ovih rivala na programu je u nedelju od 18 sati u Laktašima.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić – od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst