Unuka Velimira Bate Živojinovića, Dina, pored koje je Bata proveo svoje poslednje dane života, uskoro se udaje za svog dugogodišnjeg izabranika Aleksu.

Unuka legende srpskog glumišta, Bate Živojinovića, Dina, udaje se sledećeg vikenda, kako saznaje Informer!

Naime, Batina prelepa unuka će, svom dugogodišnjem izabraniku Aleksi Đukanoviću, sudbonosno „DA“ izgovoriti u nedelju, 12. maja u Kragujevcu, odakle je Aleksa.

Inače, Kragujevac je nekada bio glavni grad Srbije, a Kragujevčani i danas ponosno ističu tu činjenicu.

Dina, inače, nije neko ko voli da se eksponira u javnosti, a poznato je da je studirala u Parizu i da je jedna od Batinih šestoro unučadi.

Živojinovićevoj je svojevremeno uručena i diploma Diplomatske akademije u Beogradu.

Foto: ATA Images

 

Nakon marljivog truda, učenja i rada, mnogobrojnih položenih ispita i potpuno novog, dragocenog iskustva, nastavljam sa usavršavanjem za dobrobit naše Srbije. Zadovoljstvo je i čast raditi s kvalitetnim i stručnim ljudima, od kojih može puno da se nauči, a onda dolaze i rezultati. Hvala svima koji su bili uz mene u proteklom periodu – rekla je jednom prilikom Dina.

Foto: ATAIMAGES/branko pantelic

 

Bata Živojinović je sa njom proveo poslednje trenutke svog života, a ona je o tome jednom prilikom i govorila:

Od nas šestoro unučadi, a svi smo studirali u inostranstvu, ja sam se jedina vratila da budem sa dedom u poslednjim mesecima njegovog života, i uz babu Lulu i medicinsku sestru Lepu, koja nam je postala član porodice. Tada sam počela da ga doživljavam drugačije. Imali smo ozbiljnije razgovore o poslu i životu. Do tada je sve bilo dečja igra – rekla je tada Dina.

Foto: ATA Images

 

Ovo je unuka Bate Živojinovića, koja se vratila u Srbiju: Sa glumcem je provela poslednje dane, a svi kažu da je lepotica (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst