Pevačica Sanja Vučić je uspešnu 2023. godinu krunisala spektakularnim novogodišnjim nastupom u srpskoj prestonici.

Kolika je zainteresovanost vladala za njen nastup u jednom poznatom beogradskom lokalu svedoči i činjenica da je bilo dosta onih koji nisu uspeli sebi da obezbede karte za doček. 

Sanja je kao i uvek bila na visini zadatka i svojim vokalnim sposobnostima, ali i repertoarom koji je posebno pripremila za doček 2024. godine. Prisutne je držala sve vreme na nogama i u odličnom raspoloženju. 

Pored velikih hitova koje su nezaobilazni na njenim nastupima, Sanja nije krila sreću što su prisutni pevali u glas i njene pesme sa albuma “Remek Delo” poput: “Ruzmarin” , “Đene, đene”, “Ološi” i druge. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ono što je posebno privuklo pažnju je Sanjin stajling. Pevačica je za ovu priliku angažovala profesionalni tim, pa zato i ne čudi što su svi brujali o njenom vatreno – crvenom izdanju. U haljini koju je nosila, a koja je rađena specijalno za nju do potpunog izražaja je došao Sanjin seksipil ali i savršena firgura na kojoj je vredno radila prethodnih meseci, svoje obećanje je održala pa se u periodu pre Nove godine strogo pridržavala režima i vredno trenirala, a i brojni nastupi su doprineli tome da pevačica u najluđoj noći izgleda savršeno. 

Sanja i dalje ubira plodove albuma koji je definitivno obeležio kraj 2023. godine, pa upravo zbog toga sebi zadala zadatak da i u 2024. godini publiku obraduje novim projektima. 


Originalni tekst