Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne prestaju da prave haos u rijalitiju.

Kao i svaki dan, tako i jutros, Nenas Aleksić Ša je ušao u klinč sa Mionom Jovanović. Nakon žučne rasprave, reper je demonstrativno ustao iz kreveta.

Ša je potom krenuo da baca sve pred sobom i da šutira stvari i da viče, te je sve ukućane probudio.

– Sve vreme me provociraš, lažeš čim otovriš usta – govorio je Ša dok je lomio njihove uspomene.

– Ma teraj se – odgovorila mu je Miona.

– Govriš mi da sam majmun, vređaš me. Gde si bre to naučila? Kad pričamo o lepim stvarima, tebi je neprijatno zbog bivših. Vređaš me na mrtvo ovde, je*eš mi majku ovde stalno. Jel sam ti rekao više da me ne vređaš? Pričaj istinu ovde o nama, ja neću više da te pokrivam – vikao je Ša.

Sprema se lom: Filip Car otkrio sve detalje slavlja povodom rođenja ćerke

sledeća vest

Vesti

Sve manje nasilja u novosadskim školama! Dina Vučinić: Krajem meseca okupićemo roditelje na obuku kako da prepoznaju nasilje, zajedno stvaramo bezbedno okruženje za decu Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

Lilly Drogerie donose popuste na proizvode za negu tela! Kako da saznate da li ste preležali male boginje, koronu, hepatitis: Besplatno testiranje na 5 virusa

Društvo

Kako da saznate da li ste preležali male boginje, koronu, hepatitis: Besplatno testiranje na 5 virusa

Institut za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ pozvao je građane da besplatno provere svoj vakcinalni i imunološki status na male boginje, rubeole, zauške, SARS-CoV-2, hepatitise A, B, C, D, E.

Originalni tekst