Deca folk zvezde, zbog američkog državljanstva, morala su da imaju još po jedno ime

Lepa Brena najpopularnija je pevačica u regionu decenijama, ali zbog porodičnih veza sa sestrom Faketom koja živi u Kanadi, i kuće na Floridi, vezana je i za ovaj kontinent. Ono što dugo nije bilo poznato je da je Brena oba svoja sina, Stefana i Viktora rodila u Sjedinjem Američkim Državama.

Foto: ATA Images

 

Kako je jednom prilikom otkriveno, Brenini sinovi se zapravo zovu Stefan Emerald i Viktor Ernest, što je jedan od njih i potvrdio:

Foto: Instagram printscreen

 

– Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani imamo to srednje ime – izjavio je ranije Stefan za Informer.

Foto: Prntscreen/YouTube/Instagram, Printscreen You Tube/paparazzo lov

 

Boba i Brena se i posle 30 godina i više braka ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, a pevačica je nedavno pričala o tome.

– Pravilo ne postoji, ili znate ili ne znate. Nisam za to da se na jedan veštački način održava odnos između dvoje ljudi, ako se ne vole i ne poštuju, nemaju zajedničkih tema, onda je to zaista jedna priča koja ima početak svog kraja. Nas dvoje smo ostvareni ljudi u svojim karijerama, što je veoma važno. Naša ljubav je vanserijska, ta ljubav je dobijala neke faze, postali smo supružnici, poslovni partneri, roditelji… Ta ljubav mora da se pazi i mazi, poštuje, da se čuva dostojanstvo te ljubavi. Sudbinski smo spojeni – kazala je Brena. 

sledeća vest

Originalni tekst