Jovana je nedavno, gostujući u Informerovom Kolegijumu, ispričala da je sat marke „roleks“ dobila na poklon od drugarice, a sada je, između ostalog, zbog „roleksa“ podnela tužbu protiv pevačice Vesne Rivas.

Popularna tv voditeljka, Jovana Jeremić, nedavno je, gostujući u Informerovom Kolegijumu, pričala o satu marke „roleks“ koji je dobila na poklon od drugarice, a sada je, upravo zbog tog sata, podnela čak dve tužbe protiv pevačice Vesne Rivas.

„Roleks“ je od drugarice, ne od Dragana. On će imati priliku da se dokaže. Ako je najbolja drugarica mogla da mi kupi „roleks“, može valjda i on da se pokaže – prokomentarisala je popularna voditeljka tada.

Foto: Zoran Sinko

 

Nakon ove izjave, pevačica Vesna Rivas je odlučila da udari na voditeljku najgledanijeg Jutarnjeg programa u Srbiji:

Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)… Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama – istakla je Vesna prvo.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila roleks, a reč je zapravo o roleksu od 50 do 80 dolara – rekla je Rivasova za „Hype“.

Foto: Masha Bandjur

 

Jovana Jeremić se oglasila ovim povodom i otkrila da je protiv Vesne podnela još dve tužbe:

Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu – rekla je Jovana za „Blic“.

sledeća vest

Originalni tekst