Ivana Žigon, glumica, postala je izuzetno popularna, kada je zakoračila prvo u emotivnu vezu, zatim i brak sa tadašnjim monahom Grigorijem Brkovićem, koji je zahvaljući njoj napustio monaški život.

Par je svoju ljubav krunisao brakom 2006. godine na Vidovdan. Svadba je održana na šestomesečni pomen Ivaninom ocu Stevi Žigonu, a glumica i njen suprug Grigorije u julu su dobili naslednika Stevu.

Međutim, brak je doživeo krah, ali je par vešto to skrivao pune tri godine od javnosti, a ubrzo su se nakon toga ponovo pomirii, odnosno rešili su da svom braku daju još jednu šansu.

Ivana je nakon bračnog rasula, rešila da ode u Aranđelovac, kako bi lajkše podnela rastanak, međutim 2016. godine usledilo je pomirenje.

Foto: ATAimages

 

Jednom prilikom, Ivana je otkrila kako je ljudi doživaljavaju:

– O meni je, recimo, fama da sam ja neka srednjovekovna pojava i smeta im što sam nekako uvek van vinkla. Nema me, ja to priznajem, tamo gde je banalna sadašnjost. Meni nije bilo interesantno ono što je na površini, zanimala me je istina. Pravila sam svoje predstave kao velike avanture… Moje premijere su nekad bile daleko od očiju premijerskog beogradskog sveta dvojke, čak i kad su bile u prepunom Sava centru. Ali taj svet po meni kao da i nema da ponudi ništa novo – istakla je tada za „Blic“.


Sneža Kušadasi iznela šok detalje o Miljaninom novom dečku:

sledeća vest

Vesti

I ja se borim! Obeležen je Svetski dan dece obolele od raka

Društvo

I ja se borim! Obeležen je Svetski dan dece obolele od raka

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR je juče u 33 grada širom Srbije, uz podršku volontera i donatora, obeležilo Svetski dan dece obolele od raka. Pod sloganom „I JA SE BORIM!“ ove godine kampanja je bila posvećena skretanju pažnje na prava dece u bolnici i humano lečenje.

Strahotno, bolesno, stidite se! Brnabić: Đilasovi i Šolakovi lešinari ponovo koriste nečiju smrt za svoju političku agendu Vremenska prognoza do kraja februara će vas šokirati! Prolećne temperature još sutra, a onda... Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Politika

Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Iako Srbija trpi ogroman pritisak od strane EU i SAD da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, čak joj poneki evropski poslanici, kongresmeni i senatori iz Amerike prete istim, ona ih nikada neće uvesti Rusiji, istakao je bivši ministar bez portfelja u Vladi Srbije Nenad Popović, koji se i sam našao na listi osoba i kompanija kojima su Sjedinjene Države uvele sankcije.

Neće ničija politička volja da ruši institucije Srbije! Vučić poslao jasnu poruku povodom zahteva Proglasa (VIDEO)

Originalni tekst