Susedi folk pevačice bez zadrške su progovorili o ponašanju poznate komšinice!

Rada Manojlović već izvesno vreme živi u užem centru Beograda, a ljudi iz njenog komšiluka imaju osećaj da je ona oduvek tu.

Međutim, s vremena na vreme im smeta što „ostavlja kola gde stigne“.

Foto: ATAIMAGES

 

Rada je divna. Svašta smo preživeli ovde s njom. Ona je živela ovde još dok je bila s Milančetom, pa posle s Harisom i, evo, sad je sama sa sestrom. Možda je tako i najbolje za nju. Viđali smo je i bez šminke, nervoznu, srećnu i uplakanu, kao da je naše dete, kao da je odrasla ovde. Mi joj zameramo samo što tako ostavlja kola gde stigne, pa nam nekad to smeta kad se popne na trotoar i ne možemo da prođemo. Evo, eno njenog auta nasred trotoara. Ali je svi jako volimo i poštujemo, a i ona nas – kažu njene komšije, dok je jedan momak na šaljiv način prokomentarisao:

Da me sad devojka čuje, Rada i ja ne bismo više bili komšije, ali rado bih Radu (smeh).

Žena iz lokala blizu Radine zgrade, s druge strane, objasnila je da uopšte nema utisak da je Manojlovićeva zvezda.

Mogla je samo od svih para što je zaradila da kupi i neko garažno mesto. Ponekad kaže samo na minut će ostaviti auto i ostavi ga sa sva četiri i nema je po dva sata. To nam smeta jer nam zatvori ulaz u lokal. Osim toga nemam ništa loše da kažem za nju. Nemam utisak da je zvezda – kazala je ona, pa se prisetila pevačicinih loših dana.

Neko vreme je bila mnogo potištena, kasnije sam i saznala zašto. Ni raskid s Harisom je nije toliko poremetio. Baš su bili u to neko vreme i taj raskid i ono što se pisalo, što je i sama rekla, da ju je menadžer prevario. Povezala sam da ju je zapravo to tada mučilo. Rada nema sreće s muškarcima, ni u poslovnom, ni u emotivnom smislu. Evo, sada je skroz sama sa sestrom, ne odvajaju se i izgleda da će to tako i da ostane. Ni njena sestra nema dečka, a Rada je odavno razočarana u ljubav i muškarce. Ostariće one zajedno, čini mi se – zaključila je prodavačica Kurir.


sledeća vest

Originalni tekst