Pevač se nalazi u Kliničkom centru Srbije gde se priprema za operaciju ruke.

Sloba Radanović nedavno je zadobio pobrede ruke zbog čega je na nastupe dolazio sa gipsom. Pevač je pre nekoliko dana odgovarajući na pitanja svojih pratilaca na Instagramu otkrio da ga danas  očekuje operacija.

Foto: printscreen/Instagram/jeja.radanovic

 

Njegova supruga Jelena Radanović sada ga je fotografisala dok se na klinici priprema za hiruršku intervenciju, pa se čak i našalila da su „počele kontrakcije“ aludirajući na porođaj.

Foto: printscreen/Instagram/jeja.radanovic

 

Jelena je otkrila i da je njen suprug istu ruku lomio četiri puta zbog čega sada i mora „pod nož“. Iako je intervencija bila hitna, ona ipak neće trajati satima, jer je u pitanju rutinska operacija. Zbog, operacije morao je da skine i burnu, a pevačeva supruga se pohvalila da on to radi samo kad se mora.

Foto: printscreen/Instagram/jeja.radanovic

 

Da li će i dalje morati da nosi gips, Radanović će znati nakon operacije. On ga je već neko vreme nosio, ali ga to nije sprečilo da nastupa. Sa gipsom na ruci Sloba se pojavio i na raskošnoj svadbi menadžerke Sandre Šaše, koja je izgovorila sudbonostno „da“ na Kipru, a svi prisutni su ostali zatečeni.

Sloba Radanović mora na operaciju! Pevača očekuje hirurška intervencija, evo o čemu je reč (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst