Matora je pobesnela zbog Anite i Anđela, pa je još jednom ušla u verbalni obračun sa njima.

Jovana Tomić Matora danas se za crnim stolom ponovo posvađala sa bivšom ženom Anitom Stanojlović i njenim sadašnjim dečkom, Anđelom Rankovićem

Matora i dalje nije prebolela vezu Anite i Anđela, jer je, kako kaže, sa njim bila nerazdvojna nakon „Zadruge 4“, a sa druge strane, sa Stanojlovićevom je bila u srećnoj vezi. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Ja sad kao ne smem da pričam o velikom „Apolonu“ i o mojoj bivšoj ženi koja je slikala piu na dan svadbe drugoj ženi – rekla je Matora.

– Nek priča šta hoće, nek ogovara, nek radi šta hoće – rekao je Anđelo.

– Posle četvorke smo Anđelo i ja bili nerazdvojni. Čak mi je i davao savete za Rešićku, jer sam se ja tada ložila na Rešićku – podivljala je Matora.

– To što kaže: „Jala, jala“, svi znaju kako se izlazi kada neko izlazi sa mnom – rekao je Ranković.

– Za razliku od tebe ja sam bila i sa prostitutkama, ali sam ih volela kao Boga. Idemo Aki, para vrti gde burgija neće – rekla je Matora.

Foto: Youtube printscreen

 

– Ti praviš jadnicu od sebe, bolesnice. I kako da se ne kajem što sam bila sa ovakvom osobom – rekla je Anita.

– Čime god da želi da uvredi Anitu, to samo govori koliko je jadno to sve. Ja sam je volela i prihvatila najluđu i kada je bila najgora, a nisam je vodila na povocu – rekla je Matora, pa dodala:

– Zamisli bivša žena kaže: „Moja veza sada je super, ja sam na pravom putu“, pa šta to znači?! Kada sam bila na Matorinoj pii, liz, liz, onda šta? – urlala je Matora.

– Ne znam čemu potreba ovakva reakcija, time pokazuje samo sujetu i nezadovoljstvo. Pokazuje da joj je stalo do Anite. Kada je pričala za stolom da ih neće komentarisati, da će napraviti pogreb napolju zbog svega što se desilo. Znači, Anita, nikada u mom prisustvu i kada razgovaramo, ja nisam podržala postupak na početku i ono manipulisanje, podržavam vezu sa Anđelom – rekla je Miljana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 


sledeća vest

TV

Ponovni pokušaj realizacije ustaškog projekta! Hrvati prave lažnu pravoslavnu crkvu! (VIDEO) Srbija najveća ekonomija na zapadnom delu Balkana! Predsednik Aleksandar Vučić u subotu predstavlja razvojni plan za našu zemlju! Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Live TV

Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Pakistan je pokrenuo raketne napade na teritoriju susednog Irana, dva dana nakon što je Teheran gađao ciljeve u toj zemlji. Ubijeno je desetoro ljudi, od toga četvoro dece i tri žene. Ovime su Pakistan i Iran dodatno zaoštrili već napetu situaciju na Bliskom istoku i definitivmo proširili sukob. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i Srboljub Peović iz Instituta za evropske medije.

Đilas sve nervozniji jer niko nije naseo na priču o pokradenim izborima! Rističević: Oni bi otpisali i Kosovo i Republiku Srpsku samo da dođu na vlast! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst