Brak sportiste i glumice, prema pisanjima medija, na klimavim je nogama, a istina koja se krije iza svega mnoge će iznenaditi.

Sve oči uprte su u dom Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, nakon vesti da je glumačko-sportski par odlučio da stavi tačku na svoj brak.

Mnogo teorija kruži kuloarima, a prijatelji Jelisavete i Miloša ističu da je priča o raskolu – laž.

– Kakav je njihov brak to samo znaju oni u njihova četiri zida. Kada izađu na vrata tog stana, ono što mi možemo da primetimo jeste da je sve u redu. Svaki brak ima trzavice, ali kada ste javna ličnost one su vidljivije nego kada niste. Čitamo ovih dana da je posredi prevara i svakako da se o tome priča i među našim prijateljima, ali isto tako niko ih za to ne bi ni pitao. Njih dvoje i nakon tih priča funkcionišu kao i ranije, svuda se pojavljuju zajedno, u zagrljaju jedno drugog, nasmejani i raspoloženi – kaže izvor blizak paru i dodaje:

Foto: Starsportphoto

 

– Miloš nikada nije voleo da o privatnom životu priča u javnosti, ni kada je svadba bila u pitanju, a još manje sada kada je reč o razvodu. Jelisaveta bi možda i demantovala, ali verujem da je porodični dogovor da se ne oglašavaju. Ona je kao glumica navikla da bude pod lupom njen privatan život, ali on je to izbegavao.

Prijatelji naglašavaju da se život Jelisavete i Miloša dosta promenio po povratku u Beograd.

Foto: ATA Images

 

– To je i logično jer oni u Italiji nisu imali mnogo prijatelja, Miloš je imao drugove u timu, Jelisaveti su sestra i drugarice dolazili s vremena na vreme. Nisu toliko izlazili, a to se promenilo povratkom. Miloš briljira na parketu kao nikad ranije, uz to ovde ima svoju ekipu ljudi sa kojima provodi vreme. Sa druge strane Jelisaveta je počela da radi više jer je iz Italije dolazila samo povremeno da odigra predstavu. Sada snima i filmove, radi predstave u kontinuitetu i izlazi, što možete videti i po njenom Instagramu. Povratak u Srbiju je sve promenio, ali se to u njihovom odnosu, makar u javnosti ne vidi. Podeljeni su u obavezama oko mališana, na svim slavljima prijatelja su zajedno, a isto tako ih često možete videti u restoranima sa decom na porodičnom ručku ili večeri. Ona ga često odveze i vrati na trening, on nju na snimanja – kažu upućeni za Super TV.

Gola i mokra Karleuša

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst