Plavuša sa diplomom pravnog fakulteta mnoge je nasmejala snimkom na kojem se potukla sa kolegom.

Snimak voditeljke Jovane Jeremić i njenog kolege sa ružičaste televizije nasmejao je mnoge i uveliko je viralan na društvenim mrežama.

Njih dvoje su, naime, za potrebe TikTok trenda, inscenirali tuču u studiju „Novog jutra“, a nakon što je zvanični profil Pinka na društvenoj mreži Instagram podelio ovaj snimak, komentari, ali i klikovi, samo su se nizali.

Podsetimo, Jovana Jeremić se u ekskluzivnom intervjuu koji je dala Informeru govorila o kući koju za nju gradi njen partner, ali i o razvodu Meline i Harisa Džinovića.

– Šta je tu iznenađujuće? Šta je Haris mislio? On je deda za Melinu. Ništa nije iznenađujuće, što se foliramo? Čovek je 30 godina stariji od nje. On je deda, a ona izgleda kao avion. I on je pogrešio, kao što je i Dragana pogrešila. Ona bi sad bila srećna žena da je ostavila Tonija pre 10 godina. Menjaj žene, opijaj se, konzumiraj različite stvari koje konzumiraš, ali bez mene, je l’ tako? Da je bila iskrena sada bi bila srećna, uspešna, veliku karijeru, puno para, trećeg bitnog frajera u životu… Isto tako Haris. Šta je očekivao? – rekla nam je ona, između ostalog.

sledeća vest

Originalni tekst