Svetlana Pavlovi, sestra Bojane Pavlovi, oglasila se posle dueg vremena i progovorila i odnosu njene sestre sa Anelom paravalo.

Svetlana je podelila svoje miljenje, te je rekla kako ona smatra da Anela nije tip devojke koje Bojana preferira, ali i da je Pavlovieva sa njom samo iz potovanja jer je paravalo javno priznala emocije prema njoj.

Takoe, Svetlana Pavlovi nije propustila priliku da se ne obrati roditeljima Anele paravalo i estoko im odbrusila.

Kako komentariete trenutan odnos vae sestre i Anele paravalo? Da li smatrate da Bojana treba da ostane sa njom s obzirom na to da joj konstantno zamera laganje i to to ne govori na pravi nain za stolom?

– Videla sam da je Bojana rekla da ne eli vie da bude sa Anelom u odnosu, zbog nekih stvari koje joj jako smetaju, i ja je razumem, poznajui Bojanu iznenadilo me je jako da je uopte ula u vezu sa Anelom. Ona mi ne deluje kao tip devojke koje se sviaju Bojani, i ne verujem da ta veza ima budunost i mislim da bi Bojana kao starija, zrelija i stabilnija osoba, na prvom mestu zbog te devojke koja je bila izuzetno hrabra i priznala ljubav prema Bojani, a retko koja Bojanina devojka se usudila da prizna to svojoj porodici i prijateljima, a Anela je priznala celom svetu, i mislim da je to za potovanje.

– Trebala bi da odlui ta eli sa Anelom, i da presee, ili nita, ili se u potpunosti prepustiti, jer je ova situacija najgora po tu devojku.Bojana e izai iz „Elite“i bez problema nastaviti sa svojim ivotom, a posledice po ovu devojku e biti velike.to se mene tie da njih dve nikad vie ne budu zajedno ili da provedu ceo ivot zajedno, ja bi Bojanu u njenim izborima uvek podrala, jerje ivot jedan, i ovek treba da slua svoje srce – rekla je Svetlana.

Foto: Instagram

Kako komentariete to to Anelini roditelji nazivaju Bojanu raznim pogrdnim imenima i misle da je ona glavni krivac za sve loe to joj se deava?

– to se tie Anelinih roditelja, ula sam ta su izjavljivali, prijatelji mi poalju.Ja jo uvek nisam majka, ali se nadam da u uskoro biti, jer mi je to velika elja, i kad budem imala dete, trudiu se da ga nauim da na prvom mestu bude ovek, da potuje ljude, bez obzira na boju koe, nacionalnost, seksualno opredeljenje, ve samo da naui da pravi razliku izmeu dobrih i loih ljudi. Trudiu se da ga nauim potenju, iskrenosti, dostojanstvu, da uva svoj moral i ast, da ga ne stavlja drugima na tacnu, i jo znam sigurno da se neu sluiti emotivnom manipulacijom prema svom detetu kao sredstvom za postizanje nekog svog vienja kako bi volela da on ivi, jerto ne moe biti normalno, niti ispravno.

– Ako moje dete krene loim putem i nema dobre ljudske osobine, to nee biti njegov neuspeh, nego na prvom mestu moj, ja mogu da razumem roditeljsko neslaganje, ali se to ne iskazuje na nain na koji oni to rade. Vreanje ne bih komentarisala, mislim da bih morala da se spustim na taj nivo, a to ne elim – dodala je Svetlana.

sledea vest

TV

Evropa je kolateralna teta amerikih interesa! Dok amerikanci naveliko trguju sa Rusima, Evropa grca zbog sankcija koje je morala da uvede! Razdor u porodici Navaljni! Da li je novac pozadina cele prie?

Live TV

Razdor u porodici Navaljni! Da li je novac pozadina cele prie?

Majka pokojnog opozicionara Alekseja Navaljnog uputila je teke rei udovici Juliji: „Ti si zla osobo, prezirem te. Nikada ga za dve godine nisi posetila“! Ove optube i razor u porodici Navaljnog su jedna od glavnih tema svih svetskih a i domaih medija. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Milorad oi pukovnik i Drago Deli, novinar i publicista.

Napadnuti srpki povratnici na KiM! Opljakana domainstva, a Srbi ponovo u strahu! im su nanjuili krv poeli su da se dele i napadaju! Otkriveni detalji o raskolu pokreta

JO TV VESTI

Originalni tekst