Pevačica je samo nekoliko dana posle 40. rođendana otkrila tajnu izgleda na kojem joj mnogi zavide.

Jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, Mia Borisavljević, otkriva da, pored fizičkog izgleda, pažljivo brine i o sopstvenoj energiji, te da joj je upravo to pomoglo da ostane u balansu bez obzira na spoljašnje faktore i situacije kroz koje prolazi.

Uvek kada osetim da nisam u balansu, posetim terapeuta ili 10 kilometara trčim po Košutnjaku. Ponekad komuniciram sa svojim terapeutom, a ponekad uopšte nema razgovora jer se radi o energoterapiji, a na ovaj način mogu i da se lečim. Bitno je da čovek oseti kada nije dobro i da uradi nešto što mu provereno pomaže – kaže Borisavljevićeva. 

Foto: ATAIMAGES

 

Kako bi sačuvala unutrašnji mir, Mia ne haje za negativne komentare koje joj ostavljaju na društvenim mrežama:

Ko traži da ga neko pohvali na društvenoj mreži, taj je promašio temu. Ima mnogo više hejterskih komentara nego onih lepih, a ja sam zaključila da imamo vrlo duhovite ljude. Mnoge ružne komentare ni ne komentarišem, ali ovi duhoviti mi se veoma sviđaju.

Pre nekoliko dana Mia je proslavila 40. rođendan, a bez obzira na brojke, pevačica je uspela da zadrži epitet najzgodnije žene na estradi. Mia je za Informer otkrila kako joj je to pošlo za rukom:

Proslavila sam 40. rođendan u jednoj kućici sa bazenom, sa mužem i ćerkama, ali ne volim da slavim. Stalno imamo neka slavlja, a toliko me ponekad umore da je za mene slavlje kada ne slavimo! Što se tiče mog fizičkog izgleda, sa genetikom možete da se pozdravite posle tridesete. Tada dobijete samo ono što ste zaslužili. Imam mlađeg muža od sebe, a to pozitivno utiče na moj izgled, takođe. Mada, mislim da bih izgledala dobro i da je Bojan stariji. Celog života naporno treniram i pazim šta jedem. Moj izgled je posledica izbora koje sam pravila i raznih izazova koje sam svesno odbijala.

Foto: ATAIMAGES

 

Mia je ovog leta odlučila da publiku obraduje muzičkim hitom za koji je snimila i provokativan spot, pa će fanovi za nekoliko dana moći da uživaju u punom ugođaju.

Pesma je u ladici čekala skoro godinu dana, testirala sam je tako što sam je pustila deci da je preslušaju. Kada su one počele da đuskaju, znala sam da je to to i da bi trebalo da je snimim. Pesme biram po osećaju, slušam sebe, a konsultujem se i sa Bojanom – kaže pevačica za Informer.

Na pitanje kako je uspela da napravi takvu atmosferu da čovek u Dubaiju na njenom nastupu popije čak 29.000 evra, Mia kroz osmeh objašnjava da to nije prvi put.

Foto: ATAIMAGES

 

Nastupam od svoje 17 godine, a sada imam 40. To su noći iskustva, repertoara i komunikacije sa publikom. Moraš biti maher da opstaneš u ovom poslu toliko dugo i bilo bi glupo da ne znam da ugodim čoveku koji živi na drugoj strani sveta. Mene taj račun uopšte ne čudi i nije prvi put da se to dešava na mom nastupu – kaže atraktivna brineta.

Unuk Šabana Šaulića čeka drugo dete: Fudbaler otkrio pol bebe, supruga i on blistaju od sreće (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst