Miodrag, otac Jovane Jeremić, govorio je o svojoj ćerki, pa otkrio do sada manje poznate stvari.

Domaćica „Novog jutra“, Jovana Jeremić, pred kraj prošle godine proslavila je rođendan u jednom beogradskom restoranu, sa svojom majkom. Međutim, oca „kraljice šera“, Miodraga,  nemamo prilike da vidimo u medijima.

Foto: Masha Bandjur

 

Otac ove popularne voditeljke ne voli da se eksponira u javnosti, ali je jednom ispred kamera govorio o svojoj mezimici:

– Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: „Bravo, ćerko, samo napred!“. Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje – rekao je tada.

Foto: Masha Bandjur

 

– Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima. Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide. Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove – dodao je bio za „Premijeru – Vikend Specijal“.

Jovana je jednom prilikom podelila na društvenim mrežama jednu fotografiju sa majkom Olgom i ocem Miodragom, pa oduševila fanove:

– Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi – isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam treća sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče – napisala je tada u opisu objave.


Sestra Nine Badrić kao Monika Beluči! Pevačica objavila fotografiju sa Sunčicom, mreže se usijale, a komentari samo pljušte (FOTO)

sledeća vest

Hronika

Huliganima koji su u Vukovaru pretukli tinejdžere određen pritvor! Napali dečake na Badnji dan jer govore ekavicom Pobili se migranti, jedan izboden nožem! Užasan incident, reagovala policija Krv na trotoaru, komadi odeće i čaure... Prizori nakon likvidacije Spisak

Jeziva ispovest

„To nisu deca, to su monstrumi! Sestra ubijenog Dragoslava J. očajna od bola: „Deo lobanje mu se zabio u mozak“

ODE moj Gile, moj brat. Nikada više mi neće reći seko moja jedina, pomilovati me, pohvaliti, izgrditi ako treba. Stradao je na pravdi Boga, ali zar tako? Zar nepoznati momci, tako reći još deca od 20 i 22 godine da ga svirepo pretuku, a onda, kao smeće, bace u žbunje i ostave da umire na hladnoći, kao pseto. Pa, to nisu deca, to su monstrumi!

Originalni tekst