Fudbalska reprezentacija Poljske sastaje se sa selekcijom Holandije u okviru grupe D Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a prenos uživo možete pratiti na portalu „Novosti“.

ПОЉСКА - ХОЛАНДИЈА: Пољаци без Левандовског нападају лале! Утакмица у сенци хаоса у Хамбургу!

EPA

Prvo poluvreme:

10′ – Rejinders je bio u najopasnijoj šansi za Holandiju, ali lopta je otišla malo pored gola. U prvih deset minuta Honađani su dominatniji, ali bez konkretne realizacije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

3′ – Odmah je Kodi Gakpo pokušao, ali je bio neprecizan. Holandija je potom imala korner, ali nije bilo previše opasnosti po gol Šćesnog.

1′ – Počela je utakmica! Poljska je krenula sa centra.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

14.30 – Dok se čeka da sudija odsvira početak meča, navijači su već na stadionu i pored svega što se dogodilo, deluje da je atmosfera sjajna.

SASTAVI:

Poljska (3-4-2-1) – Šćesni – Bednarek, Salomon, Kivijor – Frankovski, Romančuk, Zjelinski, Zalevski – Urbanski, Šimanski – Buksa.

Holandija (4-3-3) – Ferbrugen – Damfris, De Fraj, Van Dajk, Ake – Šuten, Ferman, Rajnders – Ćavi Simons, Gakpo, Depaj.

Uoči meča:

Poljaci i Holanđani otvoriće današnji dan na EURO 2024. Poljaci će u današnjem meču biti ozbiljno oslabljeni pošto njihov selektor ne može da računa na Roberta Levandovskog, međutim ni Holandija od ranije ne može da računa na Frenki de Jonga i Teun Kopmajnersa koji će propustiti EURO 2024 zbog povreda. Ono što je privuklo pažnju pre ovog meča jeste incident koji se desio, kada je nemačka policija pucala u jednog navijača koji je kod sebe imao oružije.

BONUS VIDEO: EURO 2024: Navijači došli da pozdrave reprezentaciju, sa tribina se ori „Srbija, Srbija“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst