Natalna karta nastaje na osnovu tačnog datuma, mesta i godine rođenja, što znači da svaka osoba na planeti nosi jedinstveni zvezdani kod koji određuje sudbinu.

Ukoliko ne znate šta ste u podznaku, imate dilemu za ljubav , posao ili zdravlje, astrolog Zvezdica svake nedelje potpuno besplatno odgovara na vaša pitanja.

Svaka osoba rođena je sa određenim predospozicijama u natalnoj karti, a kretanja planeta nam služe kao uvid kako bismo što bolje iskoristiti određene momente u životu ili pak, odlučili da nije vreme da delujemo.

Mi zapravo, tokom čitavog života, igramo zvezdani rulet u kojem povremeno dobijamo i gubimo. Zbog toga je važno da kažemo da ne postoje dva ista horoskopska znaka, jer je svaki minut presudan za određene predispozicije u natalnoj karti.

Astrologija ne služi da nas ograniči niti nametne određenu sudbinu, nego da nam pomogne kako bismo što bolje iskoristili periode koji su pred nama.

Foto: Shutterstock

 

Zbog toga ćemo jednom nedeljno potpuno besplatno odgovarati na sva vaša pitanja, kako biste što bolje doneli odluke u narednim mesecima.

Odgovori jednom nedeljno

Pitanja sa DATUMOM, VREMENOM I MESTOM ROĐENJA šaljite na mejl [email protected] , a odgovore možete da pronađete svake subote u rubrici Magazin, odnosno potkategoriji horoskop. 

Kako biste lakše pronašli svoj odgovor na pitanje, najbolje je da stavite pseudonim kako bi astrolog lakše naglasio da je za vas. 


Merkur u Lavu! Pred nama je moćan astro period - jednom znaku stiže novac do 28. jula

sledeća vest

Vesti

Kažu da mogu da rade šta im je volja! Vučić na sednici SB UN ukazao na licemerje onih koji naoružavaju ilegalne oružane formacije Albanaca Siniša Mali poslao poruku podrške predsedniku Vučiću: Uprkos pritiscima, sačuvaćemo nezavisnu, suverenu i slobodnu Srbiju (FOTO) Nebojša Bakarec: Vučić brani Srbiju u UN – Opozicija napada Srbiju u EP!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Vučić brani Srbiju u UN – Opozicija napada Srbiju u EP!

Poslanici i lideri opozicije iz Srbije, Marinika Tepić, Radomir Lazović, Pavle Grbović, Nebojša Zelenović, Biljana Stojković, Ksenija Marković, Nebojša Novaković i Đorđe Stanković, bezumnici, bez časti, traže od Evropskog parlamenta (EP) da uvede sankcije Srbije, i zamrzne IPA fondove i da spreči da EU finansira Srbiju.

Dobro je, tajkuni! Znamo šta je bio smisao svega ovoga: Posebno vam smetaju Srbi koji žive izvan Srbije! Milorad Dodik: Republika Srpska snažno podržava  Aleksandra Vučića, Kosovo je pitanje od najvećeg nacionalnog interesa za Srbiju

Hronika

Podvodili devojke preko Instagrama! Nudili zgodne maserke za seksualne masaže!

Hronika

Podvodili devojke preko Instagrama! Nudili zgodne maserke za seksualne masaže!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima JRM uhapsilo je osumnjičene V.S. i S.L. za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom U.P. i M.P., koji su nekoliko časova pre hapšenja napustili teritoriju Republike Srbije, izvršili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije iz člana 184. Krivičnog zakonika.

Deda od unuke tražio da ga dodiruje po polnom organu! Užas na Novom Beogradu! Voždovčanin zapomagao iz raznetog auta: Izvucite me! Overio ga ubica na skuteru iz četvrtog puta Unosio viruse u kompjutere, zgrnuo skoro 2 miliona dinara! Uhapšen muškarac iz Vršca!

Hronika

Unosio viruse u kompjutere, zgrnuo skoro 2 miliona dinara! Uhapšen muškarac iz Vršca!

Pripadnici MUP, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u saradnji sa Policijskom stanicom Vršac i Višim javnim tužilaštvom, Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal uhapsili su P. M. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je od decembra 2023. godine do danas vršio krivična dela pravljenje i unošenje računarskih virusa, neovlašćeni pristup zaštićenom računaru, računarskoj mreži i elektronskoj obradi podataka i računarska prevara, saopštio je MUP.

Originalni tekst