Pred utakmicu Srbija – Engleska na Evropskom prvenstvu u fudbalu došlo je do jedne ozbiljne tuče, a nedugo zatim reagovali su i bezbednosni, potom i pravosudni organi Nemačke, zemlje u kojoj se EURO 2024 održava.

ОЗБИЉНА СИТУАЦИЈА: Немачка полиција хапси учеснике туче у којој су Албанци напали Србе на ЕУРО 2024 па извукли дебљи крај

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, u Gelzenkirhenu je uoči meča Srbije i Engleske više desetina albanskih navijača, ali i pojedinih iz Bosne i Hercegovine i nekih koji navijaju za lokalni Šalke, napalo Srbe koji su bili u jednom kafiću.

Nedugo posle početka incidenta, napadnuti Srbi su konsolidovali redove i krenuli u juriš, rasteravši napadače od kojih su neki „izvukli deblji kraj“.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Dan potom, nemački i britanski mediji javljaju za ozbiljne posledice.

Naime, posle pomenute tuče, sedam osoba je zadrženo, a protiv jednog od njih podneta je krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Bi-Bi-Si javlja da je prilikom ovog incidenta jedan engleski navijač zadobio težu povredu glave.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, sve ono najvažnije i najzanimljivije sa njega – pratite na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećnoj EURO 2024.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo „Juriš!“ – nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst