Nakon dužeg vremena oglasio se Asmin Durdžić, bivši suprug Aneli Ahmić, kako bi demantovao izjave Site Ahmić.

Sinoć u emisiji „Elita – Specijal“ uključila se Sita Ahmić koja je govorila o Anelinoj ćerki Nori, te je istakla kako Asmin ni ne pita za dete, niti plaća alimentaciju za nju. Sita je rekla kako joj ni poklon za Novu godinu nije poslao.

Sada se oglasio Asmin u želji da demantuje tvrdnje Aneline sestre, ali je iskoristio priliku i da se osvrne na to što je Janjuš pričao na video-poziv sa Norom, dok je bio van rijalitija.

– Dobile su paket za Noru za Novu godinu i to su isponižavale javno, lično sam odneo maloj 500 evra u oktobru i to je rekla:“Samo 500 evra?!“, a u avgustu sam dao 5.000 evra za malu, a to je Aneli potrošila za spremanje za „Elitu“. Ja dajem pare, one troše na sebe, a maloj ništa ne daju. I onda isto to dete koriste za medije, podmeću drugom muškarcu na video-poziv, pa kaže kako mala dobija novac po autobusu… Šta, Nora treba da prosi?! Malo dete izlažu sramoti.

Foto: Privatna arhiva

 

Porodica Ahmić tvrdi da Asmina dete ne interesuje, međutim on to poriče.

– Duša me boli zbog toga, naravno da volim svoje dete i da mi nedostaje, ali nemam kontakt zbog Site i njihove majke. Pakovale su mi zatvor, oklevetale porodicu, ženu koju volim i onda hoće pare od mene? Molio sam ih da stanu sa pljuvačinom zarad mira i male i nisu htele. Zato sam sve presekao! Sramota me je s kim imam dete i sramota me je porodice Ahmić.

Na pitanje kako komentariše suočavanje Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić u „Eliti“ prvog dana 2024. godine, Asmin kaže:

– Što se Stanije tiče, nisu dostojni ime da joj izgovore. Stanija je uspešna žena koja ima sve u životu i nisu joj potrebne moje pare ili da mi brani kome da ih šaljem. Ja sam taj koji ne želi bilo kakav kontakt s Ahmićkama, dosta su me manipulisale preko deteta i za mene više ne postoje! A za Noru sve rešavam preko advokata – zaključio je on za Pink.


Miloš Biković dobio čudnu ponudu na Instagramu: Glumac morao odmah da reaguje na ovo

sledeća vest

Originalni tekst