Svoj prvi koncert u novoj godini “kraljica sevdaha” Hanka Paldum održala je u petak, 5. januara u Hrvatskoj, u Nedelišću, nedaleko od Čakovca. Bio je to još jedan Hankin trijumf pred hrvatskim fanovima, u dvorani koja je bila ispunjena do zadnjeg mjesta.

Hankine pjesme “Zelene oči”, “Pamtim još”, “Voljela sam voljela”, “Ja te volim od ljubavi sva gorim”, “Crne kose”, “Što svaka žena sanja”, “Zlatne žice”, “Niko kao majka” i mnoge druge, u glas su pjevale baš sve generacije publike, a Hanka je u toj koncertnoj noći bila posebno dobro raspoložena.

– Kada se pojavim na sceni, kada moje biće i oči pune iskrene ljubavi prepozna publika, već prvi taktovi i stihovi moje pjesme pokrenu neku čarobnu emociju i energiju. Tako je bilo i na ovom koncertu. Sretna sam i zadovoljna – komentirala je Hanka koncert u Nedelišću.

Hanka je koncert započela u 20 sati, a nakon dvosatnog nastupa u kojem je publiku povela na muzičko putovanje kroz sve svoje velike hitove, na scenu je izašao Dušku Kuliš koji je svoj koncert održao nakon Hanke.

Originalni tekst