Nataša Alimpić ostala bez teksta nakon što je videla novi spot Mine Kostić i Gorana Vukošića „Isti Igrači“.

Kako je rekla pevačica, ona je spot za svoju prvu pesmu „Idila“ poverila Dejanu Markoviću, kome je i debelo platila, a sada je ugledala plagijat.

Nataša Alimpić tvrdi da je iste kadrove kakvi su u njenom spotu, videla u još šest ekranizacija pesama kolega.

– Juče sam videla da je urađen spot za pesmu Mine Kostić i Gorana Vukošića „Isti Igrači“ i očekivala sam da vidim nešto nesvakidašnje jer takav hit zavređuje veliku pažnju godinama. Isti čovek nam je radio spot i normalno da me je zanimalo. Imala sam šta i da vidim – započela je pevačica:

– Nisam mogla da verujem da je bukvalno iskopirano sve sem nekih drugih scena koje se razlikuju. Ista garaža, ista lokacija. Odgledala sam naravno do kraja i videla da je još jedan plejbek odrađen na istom mestu na Beogradu na vodi. Poludela sam jer mi je prosto nemoguće da takav hit ima iste kadrove kao i moj prvenac.

– Za mene cifra koju sam platila nije mala kao početniku, čak u visini jednog prosečnog automobila. Razumem da su to niskobudžetni spotovi, ali da se ne lažemo nije to jedina garaža u Beogradu na vodi gde se može snimati. Ja sam tom čoveku dala svoje poverenje u startu kada mi je on rekao da će to biti nešto nesvakidašnje i drugačije. Na kraju se ispostavilo ovako – dodala je Nataša i otkrila:

– Kada sam to videla, setila sam se da je pre mog spota radio sa Nešom Twinsom, pa sam i to ukucala i videla isto. Nakon toga sam ukucala gotovo sve pevače sa kojima sam se setila da je radio kako bih videla spotove i svuda sam naišla na iste kadrove. Bukvalno nas šest ima iste kadrove u spotovima – govorila je Nataša.

Foto: printscreen

 

– Mislim da je u pitanju manjak inspiracije i da se uvek ide na proverenu kartu, lokacije koje su sigurne. Pozvaću ga i poslati mu crno na belo dokaze, a o tužbi ću razmisliti. Osećam se prevarenom, svi drugi verujem da ovo još nisu videli – zaključila je Nataša.

Verica Šerifović

sledeća vest

Originalni tekst