Novak Đoković večeras je „uhvaćen“ sa roditeljima u Beogradu.

Večeras se u Beogradu u Domu omladine premijerno prikazuje dokumentarni film „Nikola Pilić – Legenda“ u režiji Željka Mirkovića, a na crvenom tepihu pojavio se ni manje ni više nego najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

Novak je došao u Dom omladine u pratnji roditelja. Srđan i Dijana Đoković nisu skidali osmehe sa liva, vidno su uživali u sinovljevom društvu.

Svi prisutni su primetili da su Novak i Dijana uskladili stajlinge. 

Majka najboljeg tenisera je u rukama nosila torbu marke „Luj Viton“, koja košta neverovatnih 5.300 evra i napravljena je od jagnjeće kože.

Foto: ATAIMAGES

 

Spomenula jezivo prokletstvo i blago koje je nestalo: Dragana Mirković otkrila sve o velelepnom dvorcu

sledeća vest

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO) Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst