Mlad Mesec u Ribama nas očekuje sutra, a mi igramo još jedan zvezdani rulet, pa će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Venera gazi u Ribe, a Merkur ulazi u Ovna, gde će se zadržati čak do 15. maja, tako da će planetarna situacija pojedinima znakovima Zodijaka više odgovarati nego ostalima.

Mlad Mesec u Ribama 10. marta simbolizuje novi početak, a ukoliko se pitate ko će imati novac do 16. marta među njima su znakovi kao što su: Ribe, Vodolije, Lavovi i Škorpije.

Foto: Shutterstock

 

RIBE

Merkur u Ovnu donosi vam manju zaradu. To neće biti onoliko koliko ste očekivali, ali će vam značiti u narednim danima. Ovan može da vam bude dobar partner za zaradu novca.

VODOLIJA

Naglašeno drugo polje ne donosi vam samo novac, nego i poklone. Venera u Ribama donosi vam vredne poklone koji će vam značiti i više nego novac.

LAV

Merkur menja znak i ulazi u Ovna, tako da se vaša finansijska situacija menja na bolje. Novac će vam stizati i iz inostranstva.

ŠKORPIJA

Jupiter u Biku donosi vam novac kroz partnerski posao. Novi dogovor o radu može da vam donese dodatnu zaradu. 

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Strelac.

Najpreciznija astro prognoza za mart! Ovaj znak će imati podršku kosmičkih sila, a evo ko ne treba da ulaže novac

sledeća vest

Srbija

(VIDEO) Da, Da! Piroćanac danas podelio više od 150 poklona dragim ženama! Kao na Pesmi za Evroviziju! Sremci izabrali najbolju komšinicu, a glasanje neizvesno do samog kraja! Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja!

Originalni tekst