SRBIJA je poražena od Engleske u Gelzenkirhenu rezultatom 1:0, a defanzivac „orlova“ Strahinja Pavlović analizirao je prvi meč na Evropskom prvenstvu.

НИСМО СЕ ОСЕЋАЛИ ПРИЈАТНО: Страхиња Павловић о мечу Србија - Енглеска, открио шта је играчима рекао Драган Стојковић

FOTO: Tanjug/AP

Defanzivac je svestan da je loš početak koštao Srbiju. 

– Ostaje žal zato što nismo izvukli makar bod, mislim da smo u drugom poluvremenu izgledali jako dobro i da samo držali loptu i pokušavali da napravimo nešto, ali je na kraju ostalo 1:0, koštalo nas je tih prvih dvadeset minuta, rekao je Pavlović i dodao 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Tako ispada na kraju ljudima sa strane, nismo se osećali prijatno tih 20-30 minuta bili su jači uzeli loptu bilo je teško izvlaziti na kraj sa njima, ali posle tog gola smo malo živnuli i bili smo bolji.

Otkrio je i šta je na poluvremenu rekao Dragan Stojković. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– U poluvremenu nam je rekao da sve što je video u prvom delu ništa ne valja, i da smo im poklonili mnogo respekta i dodao i da moramo u drugom jače, požrtvovanije i sa dosta hrabro sto što smo i uradili, a na kraju nam je čestitao. Šteat što nismo uspeli da izvučemo bar bod.

Nije imao ni sreće, jer ga je lopta zakačila kod gola i promenila smer.

– Nisam pogledao snimak, imam osećaj da me lopta zakačila i prebacila sve u našoj odnrani i stigla do Belingema. Očekivao sam da će u jednom periodu stati i da neće moći da drže loptu toliko i da napadaju prostor, ali i mi im to nismo dozvolili. 

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst