Pevačica se nakon niza napisa u medijima vezanih za sukob sa Oljom Bajrami oglasila za Informer!

Ana Nikolić našla se u središtu skandala kada je došla u sukob sa Oljom Bajrami nakon rasprave sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom.

Kako se navodilo u medijima, Bajramijeva je odlučila da savije tabak i nakon navodnih pretnji tuži Nikolićevu.

Foto: ATA Images

 

Mi smo ovim povodom kontaktirali Anu, koja je istakla da nije upoznata sa radom mlađe koleginice.

Ja sam prvo tražila broj Selme Bjrami. Uopšte nisam znala da dotična postoji. Ne znam zašto se ona mešala kada je nisam ni videla u studiju kod Raleta. Olja Bajrami je totalno nebitna – kaže Ana Nikolić za Informer. 

Podsetimo, poput bombe je odjeknulo da je između dugogodišnjih saradnika, Ane i Raleta, došlo do svađe, a neki mediji pisali su čak i do tuče. U čitavu zbrku ubrzo se umešala i bosanskohervegovačka pevačica Olja Bajrami, koja je u javnost izašla sa nizom kontroverznih izjava.

Foto: ATA Images

 

Olja je, najpre, tada kazala:

Ana Nikolić mi je pretila. Svašta je govorila. Pretila mi je navijačima, rekla mi je da će da me ošiša, rekla je… Ma, da ne pominjem, sve jako ružno. Ne mogu da objasnim koliko je to ružno i sramotno za nekada onakvu zvezdu, a sad kraljicu svih naslovnih strana žute štampe. Na šta se ona spustila, meni je to strašno. Ne možeš da povređuješ ljude oko sebe samo zato što si ti povređena pa pališ sve pred sobom. Ispadam budala koja se tu našla. Treba da objašnjavam zašto sam došla kod producenta u studio da donesem pare i završim svoju pesmu. Sramota! Prvenstveno, ne možeš da čupaš ljude s kojima sarađuješ, tako se ne ponaša jedna zvezda – istakla je ona tada, a zatim pre nekoliko dana otkrila da je protiv „devojke od čokolade“ podnela tužbu:

Da, tačno je. Preko tako užasnih stvari neću da pređem – rekla je kratko pevačica za Informer.


Originalni tekst